Trustpilot

Verktygslådor för släpvagnar, biltrailers

Antal hittade varor: 45

I vår butik hittar du extremt gedigna verktygslådor som finns i olika storlekar. Det här är produkter som är perfekta för installation i skåpbilar , för förare av bärgningsbilar , bussar , samt släp och semitrailers . Det är den perfekta lösningen för att transportera surrningsband, hörn och andra små verktyg och föremål som inte ska transporteras lösa. Om du är trött på verktyg som rör sig ombord på ditt fordon, då är det bästa valet att välja en verktygslåda!

Cykelställ för dragkroken

Verktygslådor

Alla verktygslådor i vår rea är produkter gjorda av polymera råvaror , vilket gör dem tåliga och hållbara. Tack vare den starka strukturen är produkten dessutom resistent mot växlande väder och kemiska förhållanden. De har inre ribbor , som inte bara kommer att stärka hela lådans struktur, utan kan också användas som bas för hyllor. De varor som finns tillgängliga i vår katalog från Daken har försetts med två cylinderlås med dammskydd för att säkerställa maximal säkerhet mot felhantering och stöld. Varje box har nyckellås så att endast den utsedda personen har tillgång till den. Varje verktygslåda har en extra reservnyckel så att du inte behöver oroa dig om du tappar bort en av dem.

Hur monterar man en verktygslåda?

Varje låda kan monteras med hjälp av monteringsfästen. Alla delar finns i vår butiks erbjudande. De presenterade handtagen är universella, så du kan enkelt anpassa dem till din verktygslåda . Det köpta setet har alla nödvändiga element för att fästa hållarna på lådan. Vi monterar dem under ramen så att du enkelt och snabbt kommer åt dem. Det går att montera flera verktygslådor bredvid varandra, självklart bör man välja lämpliga storlekar innan så att alla får plats. Om du vill göra en transaktion kan du göra det online eller per telefon. Vi är tillgängliga måndag till fredag från 8:00 till 16:00. Vi skickar varje produkt inom 24 timmar . Efter att du mottagit de köpta varorna har du 30 dagar på dig att returnera utan att ange någon anledning. Vi uppmuntrar dig att bekanta dig med vårt erbjudande!

pixel