Trustpilot

Sideboard trailers BIS

Antal hittade varor: 28

UNITRAILER-släpvagnar med extra BIS -skivor som ökar släpvagnens transportyta. Tack vare de extra sidorna kan du transportera mer gods på trailern. På våra släpvagnar kan du installera ytterligare en eller två bis-sidor, vilket uppnår en höjd på släpvagnens transportyta på upp till 96 cm vid släpvagnar med TRIPLA sidor . Beställ en släpvagn med extra sidor till den angivna adressen i Polen eller Europa direkt från tillverkaren. Leverans inom 24 timmar efter beställning med fullständig dokumentation som krävs vid registrering.

Släpvagnar med extra sidor

Att köpa en släpvagn med extra sidor är det bästa sättet att lösa problemet som alltid uppstår vid köp av den här typen av fordon, det vill säga otillräckligt utrymme. När du väljer släp så vet du oftast vad du oftast kommer att transportera på den. Det bästa vore att beställa en släpvagn så länge som möjligt, men för det första ökar priset på släpvagnar med deras längd, och för det andra, ju längre släpvagnen desto sämre manövrerar den.

Den optimala lösningen kan därför vara att köpa en av släpvagnarna med BIS-skivor, som placeras över grundbrädorna och därmed ökar höjden på transportytan. På våra släpvagnar kan du sätta upp till två nivåer av extra brädor, få en släpvagn med TRIPLA brädor och nästan en meter hög. Tilläggssidorna är gjorda av stål vilket gör dem väldigt tåliga och man kan luta valfritt gods mot dem, vilket man till exempel inte kan göra om man har en släpvagn med bara hög ram.


Släpvagnar med sidoförlängningar

Vi behöver inte alltid ett högt lastutrymme och då kan vi se fördelarna med att köpa en av släpvagnarna med sidoförlängningar, nämligen möjligheten till snabb demontering. Gjorda efter mått och perfekt passande släpvagnarna, de kan tas bort på några minuter med bara två skiftnycklar. De är helgalvaniserade, så utan rädsla för rost kan du ställa dem i ditt garage eller förråd och bara använda dem när du behöver dem igen.

Köp av sidoförlängningar bör övervägas vid beställning av släpvagnen i vår webbutik. Om du bestämmer dig för att köpa dem med släp så sparar du på frakten, vilket på grund av varornas stora dimensioner är ganska dyrt. Så kolla in våra BIS skänkvagnar och beställ den som passar dig just nu. Glöm inte heller ett platt skydd eller en ram med en presenning för att skydda de transporterade föremålen från regn, damm eller snö. Du kan även enkelt montera dem på ytterligare förlängningar.

Sök Biltrailer
pixel