Trustpilot

Baklampor

Antal hittade varor: 161

Bakre kombinationslyktor för släpvagnar och nummerskyltsbelysning för släpvagnar kan köpas individuellt eller i set. Populära serier av bakre kombinationslampor från ASPÖCK, DOBPLAST, FRISTOM. I vår butik får du alla lampor från MULTIPOINT-serien med snabb frakt.

Bakre kombinationslyktor för släpvagnar

Bakre kombinationslyktor

Bakre kombinationslyktor är standardmässigt utrustade med positions-, broms-, dimljus, nummerskyltsbelysning samt blinkers. När du väljer dem ska du vara uppmärksam på om det finns versioner för båda sidor, som inte är utbytbara. Om du behöver en bakre kombinationslampa för släpvagnens högra sida väljer du lampan med texten "höger". Alla våra bakre kombinationslyktor har lämpligt godkännande.

LED-kombinationslyktor

Kombinationslyktor tillverkade i LED-teknik möjliggör större energibesparingar och längre livslängd. Moderna lysdioder som används i bakre kombinationslyktor kan hålla upp till flera tiotusentals timmars kontinuerlig drift. LED-baklyktorna ger också fler möjligheter när det gäller utformningen av höljet, som kan vara smalare eftersom dioderna värms upp mindre än en vanlig glödlampa, eller ha en mer intressant form.

Baklyktor för släpvagnar

Baklyktor för släpvagnar när det gäller lätta släpvagnar, det vill säga de vars totala fordonsvikt (GVM) inte överstiger 750 kg, behöver inte vara utrustade med backljus. Detta gör att de kan fås till bättre och mer ekonomiska priser. Vanligtvis har dock även dessa typer av lampor en plats för att montera en backljuslampa, som kan köpas separat och sedan användas i alla typer av släpvagnar.
pixel