Trustpilot

Extrautrustning

Antal hittade varor: 103

Ytterligare utrustning för bilsläp : överdrag, ramar, bis-sidor, nätsidor för alla UNITRAILER-släpmodeller.

Utrustning för bilsläp

Ramar för bilsläp

Bilvagnsramar är strukturer som gör att du kan öka släpvagnens transportyta och installera en skyddande presenning på den. Ställen har olika höjd beroende på behov. I vår butik hittar du ställ för släpvagnar med en höjd på 40 till 80 cm . Ramarna är gjorda för att mäta och passa UNITRAILER- vagnar. Som standard säljer vi dem i ett set med presenning, men vid behov kan vi även erbjuda dem som en fristående produkt.

Presenningar för bilsläp

Presenningar till släp ska sys efter storleken på ramen eller transportytan vid plana presenningar. Deras uppgift är att skydda godset som lastas på trailern mot väderförhållanden: regn, snö, vind eller sol. Tillverkade av vattentätt material gör de att du kan transportera alla typer av varor säkert på trailern, oavsett väder ute. Presenningarna är fästa på sidorna av släpvagnen med en speciell elastisk lina placerad på arkens flikar. Tack vare detta är de alltid perfekt sträckta och det går snabbt att sätta på och ta av dem.

Extra sidor för trailers

Bis sidobrädor eller nätsidor är en annan mycket användbar del av extra utrustning för bilsläp. Ytterligare släpvagnssidor ökar släpvagnens transportyta, vilket gör att du kan lasta mer gods. Bis-sidorna är ett extra set med 4 sidor gjorda av böjd plåt. De är identiska med de som används som standard i trailern. Mesh sidobrädor är en annorlunda struktur som möjliggör bättre transport av olika material, till exempel löv eller grenar. Varje typ av extra sidobrädor kan även förses med en ram eller en presenning, vilket skapar en komplett uppsättning och avsevärt ökar släpvagnens möjligheter.
pixel