Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Villkor för returer

Du kan enkelt och billigt returnera varor som du köpt hos oss.

I vår butik behöver du inte oroa dig för att den valda storleken inte passar eller inte kommer att motsvara dina förväntningar på annat sätt.

I enlighet med gällande lag har du 14 dagar på dig att frånträda ett distansavtal utan att ange någon anledning. Om produkten inte motsvarar dina förväntningar kan du skicka tillbaka den till oss inom 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Alla returer i vår butik hanteras av en mycket enkel returguide.


Fördelarna du får med returverktyget i vår butik.

Enkelt

Att lägga till en retur har reducerats till sex enkla steg som utgör returguiden. Guiden skapar automatiskt en etikett åt dig som du bara behöver skriva ut. Tack vare detta slösar du inte tid på att fylla i några dokument för hand!

Snabbt och problemfritt

Tack vare automatiseringen av processen sparar du tid och nerver, du behöver inte ringa någonstans eller förhandla om returvillkoren med någon.

Bekvämt

Du kan skapa returdokumentet tillsammans med returetiketter i vår returguide.

Billigt

Returavgiften är endast PLN 9,00, men du behöver inte betala den när du lägger till returen eller skapar returetiketten - den dras av från det belopp vi återbetalar dig för de returnerade varorna. Vi är måna om att du ska bli helt nöjd.

Tryggt

Alla returnerade paket är försäkrade upp till ett värde av PLN 200.

Gör en retur i 3 enkla steg!

I vår butik behöver du inte oroa dig för att den valda storleken inte passar eller inte kommer att motsvara dina förväntningar på annat sätt.

1 Skriv ut formuläret Skapa returdokument med adressetiketter och skriv ut dem.
2 Skicka ett paket Lägg de förpackade varorna tillsammans med returdokumentet i en kartong och förslut den väl.
3 Återbetalning Du får en återbetalning inom 14 dagar efter att vi mottagit din retur.

Detaljer om stegen för att returnera produkter:

  • Logga in på ditt konto och välj sedan de varor du vill returnera i returpanelen;

  • I nästa steg väljer du returen genom att klicka på alternativet "Jag använder butikens försändelser" och väljer i vilken form du vill få återbetalningen;

  • Skapa returdokument med adressetiketter, skriv sedan ut dem och se till att underteckna returdokumentet;

  • Lägg de förpackade varorna tillsammans med returdokumentet i fraktkartongen och förslut den väl. Du kan använda kartongen som du fick de beställda varorna i.

  • Vi kommer att återbetala pengarna i den form som valts i returguiden inom 14 dagar från den dag då vi informeras om ditt beslut att frånträda avtalet. Det tar dock ofta kortare tid. Vi kan hålla inne återbetalningen tills vi har fått varan eller tills du har lämnat bevis på att den har returnerats.

Ovanstående förfarande är inte en förutsättning för att utöva den lagstadgade ångerrätten och begränsar den inte på något sätt.

pixel