Trustpilot

Vinschar

Antal hittade varor: 35

Manuella vinschar för bilar, fyrhjulingar eller andra föremål och maskiner som kan dras med sin användning på en släpvagn eller en bärgningsbil. Vi erbjuder linvinschar och bandvinschar även kända som bandvinschar från AL-KO eller KNOTT.

Handvinschar

Handvinschar

Handvinschar är mycket användbara både när man drar upp bilen på ett släp och lämnar det från släpet. De används vanligtvis på vagnar när fordonet som ska transporteras på släp inte kan köra på det av sig självt. Därför blir handvinschar ovärderliga när vi vill lasta en bil med en trasig motor eller skadad på något sätt som hindrar körning. Handvinschar gör att du mycket lätt kan dra en bil eller båt på en trailer. De används också för att bekvämt dra båtar, pontoner och yachter på båtsläp. Du kan använda dem för att dra olika typer av maskiner och föremål som du vill transportera. Vinschar skiljer sig från varandra i första hand genom sitt maximala horisontella drag, vilket bör anpassas till de föremål som vi vill dra eller sänka med dem. Många av dem är utrustade med ytterligare höljen som skyddar mekanismen mot väderförhållanden.

Repvinschar

Repvinschar är den vanligaste typen av handvinschar. I deras fall används stålrep, som ger mycket hög hållfasthet och låter dem attrahera mycket tunga föremål. I vår butik finns linvinschar som är fabriksutrustade med stålrep och sådana som du kan välja själv. När du väljer denna typ av vinsch är det nödvändigt att vara uppmärksam på trummans kapacitet. Repet fi och dess längd bör kontrolleras mot honom. Det är mycket viktigt att kroken i änden av stållinan också är tillräckligt stark. Kända tillverkare av vinschar, som de tyska företagen AL-KO eller KNOTT , lägger till sina lösningar ytterligare funktioner som skyddar och underlättar arbetet med vinschen. Dessa inkluderar till exempel en automatisk lasttrycksbroms med backskydd eller valbar utväxling.

Bandvinschar

Bandvinschar , även kända som bandvinschar, är idealiska för att dra eller dra mindre fordon och maskiner, såsom motorcyklar, fyrhjulingar, båtar eller gokater. Ett polyesterbälte som fyller hela trummans yta ger ett lite bekvämare drag. Vi behöver samma kraft för att dra bandet hela tiden på grund av den jämna vägen för att linda den på trumman. Bandvinschar kan erbjuda samma maximala horisontella drag som linvinschar. De är inte gjorda av metall, vilket gör att du helt kan glömma korrosion när du använder dem i vatten eller i våt terräng. Remmarna skaver inte ens vid mycket intensiv användning tack vare en speciell flätad struktur. Om du behöver hjälp med att välja rätt vinsch för dina behov, vänligen kontakta oss så hjälper våra experter dig om den optimala produkten.
pixel