Trustpilot

Komponenter till axlar och upphängning

Antal hittade varor: 231

Traileraxlar och stötdämpare från välrenommerade tillverkare AL-KO och KNOTT i bromsad eller obromsad version i många storlekar och med olika monteringsskruvavstånd. Till de torsionsaxlar vi säljer har vi dedikerade bromsvajer, handtag, bromsbackar och stötdämpare. Se vårt utbud av släpvagnsaxlar och släpaxelstötdämpare.

släpvagnsaxlar, bowdenvajer, axelstötdämpare

Axlar för släp AL-KO och KNOTT

Släpvagnsaxlar är ett av de viktigaste delarna i släpvagnens övergripande struktur. Släpvagnens hållbarhet, hantering och DMC beror på dem. På senare år har de största tillverkarna av släpvagnsaxlar, AL-KO och KNOTT , introducerat moderna lösningar som har gjort det möjligt att ersätta de gamla axlarna baserade främst på fjädrar med moderna produkter. För närvarande tillverkas och installeras i trailers, axlar är huvudsakligen torsionsaxlar med fjädrar på torsionsaxlar, t ex en axel för en trailer modell VG7 750 kg. De finns i två versioner: obromsade axlar för släpvagnar och bromsade axlar för släpvagnar . De kännetecknas av bättre dämpning av ojämnheter på vägen även med liten belastning, mycket bra hantering och hållbarhet, vilket gör att de kan användas i släpet i många år. Om du inte har hittat rätt axlar till din släp, vänligen kontakta oss per telefon eller e-post, så tar vi den åt dig på särskild begäran så att du kan njuta av en effektiv och säker släpvagn igen.

Bowdenvajrar - AL-KO bromsledningar

Bowden-kablar tillverkade av AL-KO- företaget kommer att vara perfekta för alla bromsade husvagnar. I vår butik erbjuder vi bromsvajer för olika påkörningsanordningar. Tack vare detta kan du enkelt hitta en som passar din husvagn. Din säkerhet beror på rätt val och anslutning av ledningarna, så det är värt att rådfråga våra specialister som hjälper dig att välja rätt Bowden-kablar för din trailermodell. De bromskablar vi erbjuder är gjorda av specialmaterial som är resistenta mot vatten, damm, sand och annat som du kan stöta på på vägen. De är inte heller rädda för väderförhållanden och att hålla dem utomhus. Spara inte på din egen och andra trafikanters säkerhet. Bowdenkablar slits som alla andra delar, så det är värt att byta ut dem då och då.

Trailer axel stötdämpare

AL-KO och KNOTT släpvagnsaxelstötdämparna hjälper axlarna att absorbera alla ojämnheter på vägen. Om du bryr dig om högsta komfort när du kör med eller utan last, så kommer stödet av släpvagnsupphängningen på axeln med stötdämpare att vara det bästa valet. Axelstötdämpare bör konfigureras enligt DMC. Vanligtvis betecknar tillverkare styrkan hos en given typ av stötdämpare genom olika färger. Kontrollera vilken stötdämpare som motsvarar de axlar som används i din släpvagn eller be om hjälp från våra experter som ger dig råd om rätt produkt.
pixel