Trustpilot

Dragkulor och skydd för dragkrok

Antal hittade varor: 11

Dragkrokar för bilar som är godkända av de beprövade polska tillverkarna Steinhof och Imioła. Om du vill hitta en dragkrok till din bil har du kommit till rätt ställe. Vi har ett stort urval av dragkrokar för alla bilmodeller. Vi uppmuntrar dig att ta en titt på vårt erbjudande. Är du osäker på vilken dragkrok du ska välja? Våra specialister hjälper dig att välja rätt - kontakta oss på chatten eller via telefon.

dragkrokar

Dragkrokar från Steinhof

Steinhof är en av de största tillverkarna av dragkrokar i Polen. Krokar från detta företag rekommenderas i de flesta monteringsanläggningar på grund av deras mycket goda kvalitet, hållbarhet och genomtänkta lösningar som fungerar perfekt vid daglig användning. I vår webbutik har vi Steinhofs dragkrokar för alla modeller av personbilar och skåpbilar. Vi säljer inga begagnade dragkrokar, så du har en garanti för att varje dragkrok du köper av oss är helt ny och att vi levererar den säkert till den plats du väljer. Om du är intresserad av en viss modell av Steinhofs dragkrok som vi inte har i vår butik, vänligen kontakta oss så beställer vi den speciellt åt dig!

Dragkrokar för personbilar

Dragkrokar för personbilar ökar bilens möjligheter avsevärt. Genom att montera en dragkrok på din bil kan du enkelt dra alla typer av släpvagnar. Bygga ett hus, åka på tomt eller semester eller kanske fiska med vänner? Du kan koppla en bagage-, motorcykel- eller båttrailer till din bil och njuta av bekväm transport utan att skada interiören. Dragkrokar fungerar också bra om du driver ett företag och vill ansluta andra typer av släpvagnar, t.ex. med varningsskyltar eller elgeneratorer. En dragkrok på din bil ger dig stora möjligheter till ett lågt pris. Om du vill beställa dragkrokar kan du kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt modell för din bil!

pixel