Trustpilot

Fälgar till släpvagnar

Antal hittade varor: 19

Slitstarka fälgar för bilsläp i många varianter och storlekar. Stålfälgar för alla typer av släpvagnar med omgående leverans.

släpvagnsfälgar

Trailerfälgar

Trailerfälgar måste vara mycket hållbara. Tillverkade av starkt stål gör att de är motståndskraftiga mot alla typer av skador som uppstår, till exempel när de går in i en trottoarkant eller ett djupare hål i vägen. När det gäller en olastad släp, även för vanliga fälgar, skulle det inte vara något större problem, men situationen förändras när släpet lastas till sin maximala lastkapacitet. Det är då fälgklassen börjar räknas, som måste tåla ytterligare flera hundra eller till och med flera tusen kilo.

Dragbilsfälgar

Fälgarna för bärgningsbilarna måste först justeras med avseende på hålen för monteringsbultarna till den givna axeln och sedan ligga inom lastkapacitetsintervallet för bärgarens givna DMC . Beroende på om du behöver schweiziska fälgar eller för en modernare och lägre konstruktion av en bärgningsbil måste du välja rätt modell. För närvarande är den mest populära storleken för moderna bärgningsbilar 10-tumsfälgar . För äldre bärgningsbilar, den s.k Schweiziska kvinnor rekommenderar 13 eller 14 tums fälgar.

pixel