Trustpilot

Hjul fälgar däck

Antal hittade varor: 108

Hjul och däck för släpvagn i populära storlekar: 155/70 R13, 165/70 R13, 185 R13C och 195/50. Fälgar för släpvagn 10' 13' 14' med skruvavstånd 4x100 eller 5x112. Beprövade modeller: Mefro, Rosava, Twonhall, Ovation, Linglong, Radial, Fullrun, Kenda. Alla produkter är tillgängliga omedelbart med snabb leverans via kurir.

Hjul fälgar däck för släpvagn

Hjul för släpvagn

Hjul för släpvagn är vanligtvis helårshjul och behöver inte bytas lika ofta som i en bil. Men du bör ändå komma ihåg att det är en av de viktigaste komponenterna i din släpvagn när det gäller komfort och körsäkerhet. Därför är det lämpligt att hålla ett öga på släpvagnshjulens skick och byta ut dem när de slits ut. Hjul för släpvagn slits vid frekvent användning, körning med nästan tom släp och när släpet står parkerat i garaget på grund av åldrande. Deras förmåga att greppa vägen, dränera vatten och bita sig fast i snön försämras för varje dag som går. Körkomforten minskar också. Hjulen utsätts för en hög belastning varje gång och slits snabbare än bilens hjul. De hjul som finns i vår butik kommer från pålitliga tillverkare och är billiga att köpa, samtidigt som de ökar säkerheten vid körning med släpvagn avsevärt.

Däck för släpvagn

Däck för släpvagn ska väljas med hänsyn till storlek, hastighetsindex och lastkapacitet. För särskilt tungt lastade tunga släp är det värt att välja förstärkta däck som klarar även de tyngsta lasterna. All information om däcket finns på däckets etikett som fästs på slitbanan i fabriken. I vår butik hittar du också produktspecifikationer som gör att du kan anpassa däcket till släpvagnen. Släpvagnsdäck bör bytas ut när mönsterdjupet är mindre än 2 mm. Det är alltid en bra idé att ha med sig ett reservhjul om ett av däcken skulle punktera. Släpvagnstillverkarna tillåter vanligtvis att särskilda fästen för reservhjul monteras på dragstången eller ramen. Du kan också transportera ett reservdäck genom att använda släpvagnens transportyta.

Fälgar för släpvagn

Fälgar för släpvagn kan bli mycket ömtåliga på vägarna, som ofta är mycket gropiga. De kan också böjas när de träffar en hög kantsten eller ett annat föremål. Om de inte skyddas noggrant och används på vintern rostar de ofta och förlorar sina egenskaper. På UNITRAILER erbjuder vi fälgar för släpvagn i de vanligaste storlekarna: 10, 13 och 14 tum. När du väljer fälgar till en släpvagn är det nödvändigt att kontrollera skruvavståndet och ET. De fälgar vi erbjuder är skyddade även mot svåra väderförhållanden. De är mycket starka och korrosionsbeständiga. Vi ser fram emot ditt köp!
pixel