Trustpilot

Hjul för släp

Antal hittade varor: 39

Kompletta hjul för bilsläp , husvagnar och husvagnar i olika storlekar med slitstarka stålfälgar. Ett brett urval av hjul och set med helårsdäck.

släpvagnshjul

Trailerhjul

Hjul till bilsläp , bärgningsbilar, husvagnar, båtsläp och andra typer av trailers skiljer sig markant från de som används i personbilar. Beroende på typ av släp kan de vara mer eller mindre hållbara än bil. De mest populära lätta släpvagnarna från företag som TEMARED, Martz, Neptun, Niewiadów, WIOLA eller Rydwan har vanliga 155/70 R13 hjul . Det här är hjul med helårsdäck som är perfekta för DMC upp till 750 kg. Dessa hjuls egenskaper gör att lätta släpvagnar går bra, och en tillräckligt hög däckprofil garanterar minskning av studsning av släpvagnar och dämpning av alla ojämnheter på vägen.



Förstärkta hjul för släpvagnar

Förstärkta hjul används för tunga släpvagnar som är lastade med särskilt tung last. Dessa typer av hjul måste bära hela lasten som kan transporteras på släp med en DMC upp till 3,5T. Dessa hjul är mycket mer hållbara och specialiserade. Minsta möjliga hjul används för bärgningsbilar och byggsläp, så att tyngdpunkten ligger nära vägen, vilket säkerställer bättre grepp och hantering. Vår butik erbjuder kompletta förstärkta hjul i storlek 165 R13C , 185 R14C , 195/50 R13C , 195/55 R10C . Alla förstärkta hjul för släpvagnar är märkta med bokstaven "C" i slutet, vilket betyder att det är lastbilshjul för de mest krävande lasterna.



Matcha hjulen till din trailer

Urvalet av hjul för släp är mycket likt valet av hjul för en bil. Först och främst måste du vara uppmärksam på storleken som tillverkaren använde i en given trailermodell och det är bäst att välja samma. Sedan är det nödvändigt att kontrollera avståndet mellan bulthålen för att matcha axlarna som används i släpet. En särskilt viktig parameter när det gäller släpvagnshjul är belastningsindex, som också måste kontrolleras för att däcket ska tåla belastningen. Du kan också kontrollera däckets hastighet och bullerindex, även om ljudet från hjulen i släpet vanligtvis inte hörs i bilen som drar det. De viktigaste elementen i hjulen är naturligtvis däckets slitbanehöjd, skicket på gummit som däcken är gjorda av och fälgarnas skick. Släpvagnshjul används året runt med tung last, så frekventa inspektioner och byten är viktiga. Genom att följa dessa regler säkerställer du säkerheten för dig själv, din last och andra trafikanter.
pixel