Trustpilot

Kontakt | stickproppar | adapter

Antal hittade varor: 19

13- eller 7 polig-uttag för släpvagn för att ansluta det elektriska systemet i en släpvagn eller släpvagnar till en bil. Dragkrokens uttagsadaptrar möjliggör enkel anslutning av bilen till släpet genom en adapter monterad på kontakten.

uttag för släpvagn

Adaptrar för släpvagnsuttag

Adapter för släpvagnsuttag även kallade reduceringsuttag för släpvagnsuttag, blir nödvändiga när fordonet som du vill dra släpvagnen med har ett annat antal PIN i uttaget än elinstallationen i släpvagnen. För att lamporna ska fungera krävs att den elektriska kabeln är korrekt ansluten. Om du vill undvika böter för att du inte har lampor på, är uttagsadaptern en viktig utrustning som du inte bör lämna utan på en resa med släpvagn.

Adapter för släpvagnsuttag

När det gäller 7 polig-adaptern har vi att göra med en installation utan backljus, som enligt europeiska standarder inte behöver monteras på lätta släpvagnar med GVW upp till 750 kg. 13-polig kontakt används i större släpvagnar eller lawety och tillåter användning av alla funktioner. Elektriska ledningar. De adaptrar som erbjuds i vår butik har ett hölje av högkvalitativ plast, som är motståndskraftig mot olika förhållanden och även mycket frekvent anslutning och frånkoppling. Om du inte vet vilken adapter du ska välja kan du kontakta oss så ger våra specialister dig råd om rätt produkt.
pixel