Trustpilot

Stödhjul

Antal hittade varor: 24

Vanliga och automatiska stödhjul, som monteras på större släpvagnar. Du hittar mycket robusta stödhjul från WINTERHOFF, AL-KO, KNOTT med en diameter på 48 eller 60 mm.Koła podporowe do przyczep

Stödhjul för släpvagnar

Har du en släpvagn eller husvagn och letar efter praktiska tillbehör som hjälper dig att manövrera den fritt eller ta av den från dragkroken? Titta på sortimentet som finns tillgängligt på Unitrailer.co.uk! De stödhjul som finns i vår onlinebutik är produkter som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna, som är tillverkade av robusta material, har en stabil konstruktion och kan hålla en tung last. Våra stödhjul är justerbara i höjdled, så att du enkelt kan anpassa dem efter dina specifika behov. De kräver ingen klämma och är utrustade med speciella monteringsfästen som gör det enkelt att fästa dem på din släpvagn. Förväntar du dig produkter av hög kvalitet och säker användning? De tillbehör som finns i vårt sortiment gör att du enkelt kan manövrera din pickup eller husvagn - och uppfyller förväntningarna hos de mest krävande kunderna.

Hjul för manövrering av släpvagn

Undrar du vilka fördelar sortimentet i vår onlinebutik har? Vi erbjuder endast original stödhjul från de bästa tillverkarna (t.ex. Winterhoff), så du kan vara säker på att produkterna kommer att tjäna dig under lång tid och förbli intakta. Vi utökar ständigt sortimentet för att kunna erbjuda våra kunder moderna tillbehör som klarar även de mest extrema förhållanden. Du hittar bland annat stödhjul med en diameter på 50 mm och 60 mm, samt hjul som kan monteras på en standardklämma eller automatiskt. Om du inte har hittat en produkt som uppfyller dina krav kan vi importera kundanpassade stödhjul! Kolla in vårt sortiment nu och se vad vi kan erbjuda dig i vår välutrustade Unitrailer.co.uk onlinebutik!

pixel