Trustpilot

Stängningsbeslag | sidolås | sidogångjärn | gångjärn

Antal hittade varor: 54

Lås och stängningar för släpvagnslämmar i sats med spänne eller separat. Mycket hållbara lämlås från WINTERHOFF skyddade mot korrosion. Stort urval av lämlås för olika typer av släpvagnar.

lämlås

Lås för stållämmar

Lås för stållämmar är bland de vanligaste som används i släpvagnar från polska och de flesta europeiska tillverkare som TEMARED, martz, Niewiadów, Neptun, BORO eller Rydwan. De är vanligtvis enkla och starka konstruktioner som säljs i en uppsättning med en fästanordning monterad på själva lämmen. Beroende på vilken styrka som krävs kan låsen vara små och billiga eller större, starkare och dyrare - anpassade för tunga släpvagnar.

Lås för aluminiumlämmar

Lås för aluminiumlämmar skiljer sig i princip inte från dem för stållämmar. Ett lås som knäpps på spännet blockerar möjligheten att öppna lämmen. Lämlås av denna typ kan dock vara både utanpåliggande och infällda. I vår butik erbjuder vi endast inbyggda lås för aluminiumlämmar. Om du inte vet vilket lämlås som är bäst för din släpvagn, kontakta oss så ger våra experter dig råd om vilken produkt du ska välja.
pixel