Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Ledningar

Antal hittade varor: 41

Elektriska ledningar för släpvagnar och bilsläpvagn med 13- eller 7-polig kontakt och bajonettkontakter. Elinstallationer för släpvagnar i olika längder för många modeller från populära tillverkare.

elektriska ledningar för släpvagnar

Elektriska ledningar för lätta släpvagnar

Elektriska ledningar för lätta släpvagnar har anslutningar för de bakre markeringsljusen. De är inte utrustade med markeringsljuspluggar, vilket krävs för större släpvagnar. Lätta släpvagnar är utrustade med reflexer, så den här installationen är idealisk för den här typen av släpvagn. De elinstallationer för lätta släpvagnar som erbjuds i vår butik har fasta längdintervall för släpvagnar som de passar till. Vid köp bör du kontrollera vilken ledning som passar din släpvagn eller rådgöra med våra specialister i chatten eller på telefon.

Elektriska ledningar för bilsläpvagn

Elektriska ledningar för bilsläpvagn kan vara upp till åtta meter långa. Dessa ledningar är utrustade med en 13-polig kontakt för att möjliggöra korrekt funktion av backljuset, vilket krävs för släpvagnar med en maximal tillåten vikt på över 750 kg. Elektriska ledningar för bilsläpvagn som vi säljer i vår butik är mycket hållbara och motståndskraftiga mot olika väderförhållanden. Vill du vara säker på att det inte blir kortslutning eller fel på elsystemet i din lawecie på vägen ska du välja vårt erbjudande.
pixel