Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska
Sidobrädor BIS Unitrailer Garden Trailer 200 KIPP (NY)

Sidobrädor BIS Unitrailer Garden Trailer 200 KIPP (NY)

 • Sidobrädor till Garden Trailer 200, 40 cm hög. Tillverkad av plåt skyddad mot korrosion. De passar en trailer med måtten 200x106. De ökar lastkapaciteten på trailern.
Tillverkare: UNITRAILER
3 242,99 SEK
2 594,39 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
324299 poäng.
3242.99 poäng.
SuperFair.Shop badge Vi skickar alla paket inom den angivna tiden

Vi har en SuperFair.Shop™-utmärkelse där våra försändelser övervakas automatiskt dagligen för att säkerställa att de angivna leveranstiderna följs.

Utmärkelsen innebär att våra sändningar skickas enligt tidtabell. Vi bryr oss också om din säkerhet och bekvämlighet.

Sidobrädor BIS Unitrailer Garden Trailer 200 KIPP (NY)

3 242,99 SEK
2 594,39 SEK Nettopris
  324299 poäng
  3242.99 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  Spara genom att köpa mer

  Sidor för Garden Trailer 200

  Extra sidobrädor till UNITRAILER Garden Trailer 200, 40 cm hög. De sätts på de grundläggande sidorna av släpvagnen och skruvas ihop för stabiliteten i strukturen. Uppsättningen med sidorna innehåller alla nödvändiga skruvar för deras installation. Sidobrädorna till Garden Trailer 200 ökar dess transportkapacitet genom att öka lastutrymmet med ytterligare 40 cm . Själva monteringen är väldigt enkel och tar bokstavligen några minuter, så du kan ta av eller sätta på dem efter dina behov.

  Sidobrädor för trailer
  BIS sidor

  Stark och kompatibel med andra tillbehör

  Sidorna är gjorda av stark kallvalsad galvaniserad plåt, vilket garanterar tillräcklig styvhet och korrosionsbeständighet. Efter att ha placerat dem på släpet kan du dessutom montera på dem:

  • 40 cm höga nätsidor
  • täck med 80 cm hög ram
  • ytterligare en BIS sidobräda, 40 cm
  • platt lock

  på så sätt erhålls ett ännu högre lastutrymme eller ytterligare skydd av det transporterade godset mot regn, damm, lera eller snö. Sidorna är försedda med plåtspärrar som möjliggör ordentlig sträckning av presenningen.

  UNITRAILER trailer sidor

  Du kan beställa alla dessa tillbehör i vår webbutik genom att förbereda ett set skräddarsytt efter dina behov. Du kan köpa ytterligare sidor när som helst - även några månader eller år efter att du köpt vår trailer. Som tillverkare ser vi till att de alltid är tillgängliga och vi säkerställer kontinuiteten i produktionen av sidorna och andra tillbehör med lämpliga mått för Garden Trailer 200.

  Sidor för trailern
  För att ladda ner
  Tillverkare
  UNITRAILER
  Produktkod
  UT004053
  pixel