Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

UNITRAILER

Antal hittade varor: 479

Vi är en polsk butik som erbjuder ett omfattande försäljningsutbud av lätta släpvagnar med en axel och ett brett utbud av biltillbehör. Tack vare det ständiga samarbetet med tillverkaren TEMARED och martzkan vi erbjudasläpvagnar för tunga fordon, släpvagn. Hos oss hittar du remmar, stödhjul, släpvagnsskydd, skyddsnät eller bromsklossar för axlar AL-KO. Om du letar efter en produkt som inte finns i vårt sortiment kan du ringa oss. Vi kan förmodligen ge dig den produkt du söker inom några dagar.

Unitrailer

Trailer från tillverkaren Unitrailer

I vår butik kan vi göra en individuell offert för produkten och importerar alla delar för våra kunder. Vi samarbetar ständigt med återförsäljare som kan räkna med attraktiva priser för grossistbeställningar. Bland våra mest populära produkter, finns för närvarande den lätta enaxlade släpvagnen med svängbar dragstång eller den enaxlade släpvagnen med presenning och ram. Enaxlad släpvagn Garden Trailer 200 med presenning och ram gör att du kan transportera dina varor oavsett väder. Vi levererar din beställda produkt till vilken plats du vill. Varje släpvagn som du köper av oss har utformats och tillverkats i Polen. Om du letar efter en släpvagn med nätverksidor eller med extra sidor finns de också i vår butik. Ta en närmare titt på vår katalog - vi är övertygade om att du kommer att hitta det du behöver.


Vi svarar på alla dina frågor, ger dig råd och hjälper dig att slutföra transaktionen. För varje släpvagn har du möjlighet att köpa stödhjul och andra tillbehör som finns i „tillbehör för trailers”.

pixel