Trustpilot

Släp med platta lastbäddar

Antal hittade varor: 39

Släpvagnar med platt presenning som skyddar transportytan mot regn, snö, damm, lera och att falla ur släpet under körning. Våra presenningsvagnar finns i olika storlekar och med en DMC upp till 750 kg. Vi levererar dem till vilken plats som helst i Polen eller Europa direkt från vår fabrik med alla nödvändiga dokument för registrering.

Släpvagnar med presenning

Bilsläp med presenning

Bilsläp i platt presenning köps av personer som vill ge skydd för godset som transporteras på deras transportyta. I grundversionerna av släpvagnar är godset som transporteras på dem oskyddat. Det gör att lasten utsätts för alla väderförhållanden, liksom damm och till exempel lera som kan smutsa ner den under körning.

Vid köp av lätta släp med platt presenning skyddar vi oss mot denna typ av omständigheter till ett mycket lågt pris. Detta beror på att vattentäta, högkvalitativa platta presenningar är relativt billiga. De som finns tillgängliga i vår webbutik har anpassats för att perfekt matcha våra trailers och täcka hela lastutrymmet.


Montering av platt presenning på släp

På grund av de lämpliga dimensionerna på presenningen och det flexibla repet är det extremt enkelt att sätta den på släpvagnarna och tar bara ett dussin sekunder. Det räcker med att lägga presenningen på sänggaveln och sedan justera den längs hela längden tills den hakar fast i bakluckans hörn. Den på ett sådant sätt placerade presenningen bör sedan sträckas genom att plåtrepet dras genom hålen i den och sedan dras så hårt som möjligt och haka fast det i sidogreppen på släpvagnarna.

Nackdelarna med släpvagnar utrustade med platt presenning är begränsningen av den möjliga transporthöjden till sidornas maximala höjd. När det gäller våra släpvagnar blir lastkapaciteten då 32 cm . Men när du behöver en högre presenning, välj versionen med en extra ram och en hög presenning. Då får du till och med 80 cm extra i höjd.

Sök Biltrailer
pixel