Trustpilot

Släp med kapell

Antal hittade varor: 30

Släpvagnar med 40 cm eller 80 cm hög ställning och vattentätt överdrag. Detta är den mest populära versionen av våra husvagnar på grund av den stora användbarheten. Alla släpvagnar med ställ har tippbräda och kåpa bak. Vi levererar dem med bud till valfri plats i Polen eller Europa inom 24 timmar efter beställningen tillsammans med en komplett uppsättning dokument för registrering.

Släpvagnar med ställ

High Rack Trailers

Rackbilssläp är en av de mest populära vägvagnarna. De är särskilt populära eftersom vi genom att köpa denna version av husvagnarna sparar oss en hel del besvär, till exempel under en storm eller snöstorm. En presenning med hög ram skyddar inte bara det transporterade godset mot regn, sol eller snö, utan skyddar även transportytan . Det senare, till skillnad från det transporterade godset, utsätts även för förstörelse när det står lossat. Högra släpvagnar löser detta problem genom att göra deras golv i mycket gott skick mycket längre.


Släpvagnar med ram och hög presenning

Trots att släpvagnar med ram nästan alltid används i denna form, är själva ramen med en presenning ytterligare element som kan tas bort och demonteras vid behov . De är inte permanent anslutna till släpvagnen och deras demontering är mycket enkel, så att det inte tar mycket tid och endast kan göras med två skiftnycklar.

I släpvagnar med ram är rätt form och höjd på ramen mycket viktig. I vår butik hittar du släpvagnar med gavelstomme . Tack vare denna form faller regn och snö fritt från presenningens topp under körning. Ju högre ram, desto större luftmotstånd, och därmed högre bränsleförbrukning för bilen som drar släpet. Släpvagnarna med ram som finns i UNITRAILER är 40 eller 80 cm höga, tack vare vilka släpvagnarna inte sticker ut över karossen på de flesta bilar, vilket gör anslutningen nästan omärklig på sträckan.

Sök Biltrailer
pixel