Trustpilot

Stödben och vevhandtag

Antal hittade varor: 15

Släpvagnsstöd för stöd av släpvagnens dragstång eller sidostöd för stabilisering av släpvagnen vid lastning. Finns i satser med fästklämmor.Podpory przyczepy

Stöd för släpvagnar

Släpvagnsstöd gör släpet mycket lättare att använda. Ett dragstångsstöd hjälper till att hålla släpet uppe genom att stödja framsidan av släpet när släpet inte är tillkopplat. De används oftast när släpet står stilla eller när släpet är parkerat med last under huset eller i garaget. Tack vare stöden kan lasten på släpet inte tippa framåt när dragkroken lossas från bilen.
De flesta släpvagnar har redan hål borrade av tillverkaren för montering av stödet. Men du behöver också en klämma för att kunna höja propellern under körning utan att behöva ta bort den helt. I vår shop hittar du färdiga kit med propeller och klämma.

Stödben för släpvagnar

Trailerstödben kan också användas för att stabilisera trailern vid lastning. I många fall är det lämpligt att använda både hjulklossar och stödben vid lastning för att uppnå fullständig stabilitet i trailern. Transportytan, som vanligtvis är tillverkad av halkfri plywood, försvårar ofta lastningen genom att förhindra retraktion. Släpet börjar då glida och det är stödbenen som gör att släpet kan hållas på plats, vilket ger större styvhet i hela ekipaget.

Trailer fötter

Släpvagnsfötter är, som du kan se, mycket användbara. Om din släpvagn ännu inte är utrustad med dem bör du välja en av de uppsättningar som finns i vår butik. Vi har en rad mycket robusta fötter i gjutjärn och stål som passar för alla typer av släpvagnar.
pixel