Trustpilot

Verktygslådor och spännband

Antal hittade varor: 157

Om du behöver extra utrymme för att transportera viktiga föremål är verktygslådor i plast den perfekta lösningen för dig. De är tillverkade av hållbara material och är motståndskraftiga mot svåra väderförhållanden. Olika storlekar och monteringsalternativ gör att du kan anpassa rätt produkt till din släpvagn. De kan monteras bl.a på dragstången eller under en släpvagn med högt chassi.

verktygslådor

Verktygslådor

Verktygslådor kommer att uppskattas av alla som gillar att ha allt till hands. Tack vare deras stora kapacitet och rymlighet kan du lätt hitta de verktyg du behöver. Verktygslådans interiör kan ordnas på vilket sätt som helst, så du kan själv bestämma hur den ska ordnas. Du kan använda avdelare, hyllor eller andra element för att separera ett verktyg från ett annat. På så sätt har du alltid ordning och snabb tillgång till de mest nödvändiga verktygen. Du kan också välja storlek på verktygslådor enligt dina behov. I vår butik har vi både mycket stora verktygslådor och mindre verktygslådor.Verktygslådor för bärgningsbilar, skåpbilar och släpvagnar

Verktygslådor för bärgningsbilar, skåpbilar och släpvagnar kan installeras eller transporteras på många olika ställen. Det är mycket viktigt att dessa verktygslådor är låsbara när det gäller bärgningsbilar och släpvagnar som inte är säkrade mot åtkomst av andra personer. På så sätt behöver du inte oroa dig för utrustningen inuti eftersom den alltid är säkert inlåst. Monterad på en släpvagn eller en bärgningsbil verktygslåda måste också klara av olika väderförhållanden och ofta lera, vatten och snö. Det är inte bara viktigt att den är korrekt tillverkad, utan också hur den är monterad på en släpvagn. Den bästa lösningen är de universella fästena, som du kan köpa i vår butik. Genom att använda dessa kan du vara säker på att verktygslådan alltid är på sin plats.

pixel