Trustpilot

Biltrailer

Antal hittade varor: 75

Släpvagnar med en GVW upp till 750 kg från UNITRAILER. Leverans inom 24 timmar i hela Polen och Europa. Mycket tåliga - perfekta för hem, trädgård eller tomt. Starkare än marknadssläp. Finns i många versioner av utrustning: med ram, presenning, extra nätsidor eller BIS. Släpvagnsmodeller i olika längder avsedda för normal körning i kategori B. Beställ på hemsidan eller via telefon!

Przyczepki samochodowe

Släpvagn med GVW upp till 750 kg

Släpvagn med en GVW upp till 750 kg är det bästa sättet att öka din bils transportkapacitet. För en bråkdel av priset på en större bil får du släpvagnen som du tryggt kan transportera alla varor eller material med. Om du letar efter en släpvagn så vet du förmodligen redan vad du ska använda den till. Du kommer säkert att hitta ännu fler användningsområden för den under dess användning. Alla som någonsin har stött på en situation där de fick ont ​​om utrymme i bilen och var tvungna att transportera något snabbt, vet hur bra det är att ha en egen släpvagn.

En släpvagn ger framför allt stor självständighet och komfort. Placerad på bakluckan i garaget eller framför huset är den alltid redo att användas och tar samtidigt väldigt lite plats. Genom att köpa en släpvagn får du sinnesro och bekvämlighet när du gör stora inköp som vitvaror eller elektronik, arbetar i trädgården eller på tomten eller åker på långa resor. En släpvagn kommer att visa sig vara ett oersättligt verktyg som gör livet enklare för dig redan efter första användningen. Du behöver inte skriva kontrakt med uthyrningsföretag, du behöver inte oroa dig för det tekniska tillståndet hos den utrustning du använder och du behöver inte lämna tillbaka den vid den överenskomna tidpunkten. Att ha en egen släpvagn har många fler fördelar än att låna en släpvagn från ett släpvagnsuthyrningsföretag eller en begagnad släpvagn med osäker teknisk och juridisk status.

Lätta släpvagnar - perfekta för hem och företag

Lätta släpvagnar kan dras med ett körkort i kategori B. De flesta bilar kan utnyttja sin fulla lastpotential och har över ett halvt ton lastkapacitet. Detta värde uppfyller kraven för de flesta användare som letar efter en släpvagn. För att köra lagligt med en släpvagn måste du anpassa GVW-värdet till ditt eget fordon. I vår butik erbjuder vi släpvagnar med godkännande som är anpassade till din bil och som vi utfärdar helt gratis.

Lätta släpvagnar behöver inte genomgå årliga tekniska besiktningar. När du har registrerat din släpvagn kan du använda den på vägen utan att behöva komma ihåg några formaliteter. Precis som för alla andra fordon måste du ha en giltig ansvarsförsäkring när du reser med en släpvagn. Tack vare ett samarbete med försäkringsbolaget Generali erbjuder vårt företag dig en möjlighet att köpa en sådan försäkring via telefon. Generalis rådgivare påminner dig varje år om behovet av att förnya försäkringen, vilket befriar dig från denna skyldighet och ger dig en garanti för att du aldrig kommer att utsättas för obehagliga konsekvenser av bristande försäkring.

UNITRAILER släpvagnar - hållbarhet och tillförlitlighet

Släpvagnar från UNITRAILER är designade enligt högsta standard när det gäller hållbarhet och användbarhet. Var och en av våra släpvagnar kan utrustas i efterhand med många alternativ för att passa individuella behov. Tillval: stödhjul, reservhjul, platt presenning eller ram med presenning.

Släpvagnar UNITRAILER har en öppningsbar backlucka och en extra stödbalk under golvet, som ytterligare förstärker och gör konstruktionen styvare. Vi använder komponenter av högsta kvalitet från kända tyska tillverkare, vilket garanterar många års problemfri användning. Vid tillverkningen använder vi de senaste lösningarna som finns på marknaden, dvs. torsionsaxlar som garanterar mycket goda körförhållanden och ingen hoppning vid körning även utan last. Skyddsskärmar av plast och galvaniserade ståldelar skyddar släpvagnarna från korrosion. Vi är övertygade om att våra släpvagnar uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna, och därför ger vi 2 års garanti på varje släpvagn.

Släpvagnar skickar vi direkt från vårt lager till den adress du anger inom 24 timmar efter beställning. I din försändelse får du en uppsättning dokument som krävs för att registrera släpvagnen, och genom att dra nytta av vårt partnerskap med Generali kan du också köpa en ansvarsförsäkring. När du köper en släpvagn av oss kan du få en ny släpvagn inom två dagar utan att lämna ditt hem. Du kan också när som helst köpa ytterligare utrustning till den, som alltid finns tillgänglig i vår butik. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post, chatt eller telefon. Vi hjälper dig att välja rätt släpvagn för dina behov!
Sök Biltrailer
pixel