Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Enaxliga släpvagnar

Antal hittade varor: 88

Lätta enaxliga släpvagnar GVM DMC till 750 kg. Avsedd för transport av bagage, varor och material. Vi skickar till valfri plats i Polen inom 24 timmar.

Enaxlade släpvagnar

Enaxlade bagagevagnar

En enaxlad släpvagn är den bästa lösningen för de flesta privata och affärsapplikationer tack vare sin höga lastkapacitet, goda manövrerbarhet och hållbarhet. Över 600 kg lastkapacitet (DMC upp till 750 kg) för din bil med dimensionerna på transportytan 150x106, 200x106 eller 200x125 kommer avsevärt att underlätta transporten av olika typer av material, varor eller verktyg. Släpvagnar baserade på en axel kommer att vara perfekta för sådana behov. De är mycket manövrerbara och ger mycket bra körförhållanden tack vare den moderna AL- KO- eller KNOTT- axeln baserad på torsionsaxlar. Användningen av en axel gör enaxliga släpvagnar till en av de billigaste på marknaden. Ny typ av styraxlar säkerställer bekväm körning med släp utan att studsa, även med en tom låda. Det är det bästa valet i pris/kvalitetskategorin, rekommenderas för de flesta kunder.

Enaxlade tippvagnar

Enaxlade tippvagnar möjliggör tippning av transportytan, vilket underlättar lastning och lossning av gods. Alla UNITRAILER-vagnar vi erbjuder har en tippbar dragstång som möjliggör tippning. Tack vare den öppningsbara och avtagbara bakluckan kommer allt löst material som sand, jord eller till exempel grenar att glida av sig själva vid lossning, vilket gör det lätt att springa. Förutom lutningen av transportytan möjliggör den också mycket bekväm förvaring av släpvagnen. Dragstången, som kan döljas nästan platt, gör att du kan ställa släpet på baksidan bredvid huset eller i garaget. Den helt öppnade dragstången kommer inte i vägen och det räcker för att förvara din husvagn säkert drygt 2 meter hög. Denna funktion är inte tillgänglig på de flesta billiga enaxlade släpvagnar. De mycket ofta använda enaxlade släpvagnarna som tillverkades för några år sedan och släp från snabbköpet har inte heller sådan funktionalitet. Det är därför värt att välja en trailer från vår butik, som kännetecknas av denna möjlighet.

Enaxlade släpvagnar med tipp

De enaxlade släpvagnarna med tipp vi erbjuder är tillverkade i Polen baserade på högkvalitativa komponenter från kända varumärken. Strukturerna på våra släpvagnar är designade och testade för att tåla även mycket intensiv användning. En extra stödbalk under transportytan utmärker våra släpvagnar genom att öka deras styvhet och hållbarhet. Korrosionsskydd i form av galvanisering av metallelement gör släpvagnarna tåliga mot körning och förvaring i olika väderförhållanden i många år. Vi är säkra på den kvalitet vi erbjuder, därför ger vi två års garanti för varje enaxlad släpvagn. Enaxlade släpvagnar erbjuder också mycket lägre driftskostnader. Enstaka stänkskärmar och ett hjulpar gör att kostnaden för att reparera eller byta ut slitna delar på en enaxlad släpvagn är mycket lägre än en släpvagn med två axlar.
Sök Biltrailer
pixel