Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Släp med nätsidor

Antal hittade varor: 30

Släpvagnar med nätsidor extra monterade på grund- eller tilläggssidorna. Användbar speciellt för transport av grenar eller annat skrymmande gods som normalt inte skulle passa på en trailer. Skänkarna monteras på våra släpvagnar och kan demonteras när som helst. Vi levererar trailers till valfri plats i Polen och Europa inom 24 timmar efter beställning, tillsammans med alla nödvändiga dokument för registrering.

Mesh trailers

Släpvagnar med nätsidor finns i vår butik i 3 olika storlekar: 150x106, 200x106 och 200x125 cm. Detta gör att du kan välja den trailer som passar dina behov bäst. Nätsidorna som vi tillverkar till dem är måttbeställda så att de passar perfekt vid monteringen. Det behövs bara två skiftnycklar för att montera dem på släpet, och det hela tar upp till några minuter.

Släpvagnar med nätsidor används året runt. Om du vill transportera saker som kräver högre transportyta kan du använda ytterligare nätsidor för detta. De är gjorda av mycket slitstarkt galvaniserat stål, så du kan kroka eller vila alla typer av varor på dem.


Släpvagnar med nätförlängningar

Det är bäst att beställa släpvagnar med nätförlängningar som en komplett uppsättning vid val av släp. Deras dimensioner gör den efterföljande leveransen dyrare, och om du bestämmer dig för att köpa dem när du köper en trailer sparar du mycket pengar. Om du inte behöver dem under någon av transporterna är det bara att ta av dem och lämna dem i garaget eller förrådet.

Sök Biltrailer
pixel