Trustpilot

Spännband

Antal hittade varor: 64

Spännband eller lyftstroppar är oumbärliga vid varje godstransport. De tillverkas enligt europeiska standarder, har lämpliga certifikat och är av mycket hög kvalitet och hållbarhet. Vi garanterar snabb leverans, eftersom vi har alla produkter i lager.

lastsäkring

Spännband

Spännband används oftast inom transportindustrin. Spännbandets mycket höga hållbarhet möjliggör säker körning med olika belastningar. Spännband fästs i speciella grepp på transportytan eller i fordonets konstruktion. Spännning med hjälp av traditionella eller ERGO-spännare garanterar att lasten inte rör sig under transporten. Deras tjocklek och styrka kan väljas beroende på lastens vikt. I vår butik hittar du alla de mest populära storlekarna och styrkorna av spännband.Lyftstroppar

Lyftstroppar är också lyftstroppar används för att flytta varor över korta avstånd. De kräver inga krokar. I stället för krokar har de öglor som gör att lasten kan spännas fast utan att behöva fästas. Detta gör det mycket lätt att lyfta och flytta t.ex. en Europall. När det gäller lyftstroppar skiljer man också mellan olika typer av lyftstroppar beroende på deras hållfasthet. I vår butik hittar du alla typer av lyftstroppar.

pixel