Trustpilot

Transportnät

Antal hittade varor: 18

Transportnät för släpvagnar för att skydda lasten från att förskjutas eller falla ut. Tillverkad av ett mycket starkt nät runt vilket en 6 mm tjock gummisnodd är fästad. Finns i många olika storlekar - du hittar säkert en som passar din släpvagn!

Siatki transportowe

Säkerhetsnät för transporter

För att kunna säkra de varor som du vill transportera på rätt sätt måste du veta vad som är det bästa sättet att göra det. Transportnät är en bra lösning. Det är viktigt att komma ihåg att inga snören eller andra hemmagjorda metoder kan skydda det transporterade materialet på samma sätt som produkter som är avsedda för detta ändamål. Detta beror på att de inte sträcker sig tillräckligt, vilket gör att de kan skadas redan under resan. Professionella transportnät är flexibla, så de kan enkelt anpassas till bagaget som lastas på släpvagnen. Installerade nät säkerställer att det du ska transportera är tillräckligt skyddat.


Transportskyddsnät

behöver inte ha samma mått som din släpvagn. Företag som säljer skyddsnät erbjuder olika dimensioner. Om du är osäker på vilken storlek på nätet du ska välja kan du få hjälp av våra specialister som är tillgängliga och väntar på att kontakta dig via chatt, e-post eller telefon. De ger dig råd och hjälper dig att välja det bästa nätet för din transport. Om du fortfarande är osäker kan du hitta alla tillgängliga storlekar som vi för närvarande har till försäljning på vår webbplats.

Säkerhetsnät för last

Unitrailer lastsäkringsnät är en nyhet som nu finns tillgänglig i vår butik. Dessa nät är knutlösa nät av polypropen (PP). Det är ett slitstarkt material som är motståndskraftigt mot mekaniska skador, vilket möjliggör långvarig användning. Tack vare att de är tillverkade av en speciell fiber är deras vikt låg. Att montera dem på en släpvagn är alltså inget problem och tar mindre än en minut. Nätet har en 6 mm gummisnodd som gör det enkelt att fästa det på släpvagnen. De har en intensiv grön färg, vilket gör att de alltid är synliga på det transporterade materialet. Kanterna har fått en särskild kant för att stärka deras styrka på de ställen där nötning oftast uppstår. Maskstorleken är 45x45 mm. Om du letar efter lastnät med mindre maskor rekommenderar vi att du tar en titt på KNOTT-erbjudandet. KNOTT transportnät, som vi har i vårt sortiment, är också nät av polypropen. De är idealiska för att säkra transporten av större material. Maskvidden i KNOTT-transportnätet är 35x35 mm


Fördelen med säkerhetsnät för släpvagnar är att de är mycket lätta att sträcka ut, men även efter upprepad användning återgår de till sin ursprungliga storlek och är lika flexibla som när de användes första gången. Dessutom är de mycket motståndskraftiga mot alla typer av stötar, slag och kraftiga drag. Märkta (PP) nät är också motståndskraftiga mot frost, värme, kraftigt regn, hagel och UV-strålar, så även de svåraste väderförhållandena kan inte förstöra dem. Det finns ett stort utbud av transportnät på marknaden, men det är mycket bättre att välja ett lastsäkringsnät från en beprövad tillverkare, som är mer hållbart och därmed håller längre, än ett billigare nät som kanske går sönder efter en enda användning. Köp aldrig ett lastnät från en opålitlig källa om du vill vara säker på att den produkt du har betalat för kommer att uppfylla de angivna funktionerna och dina förväntningar.


 Vi erbjuder våra produkter tillsammans med speciella skydd som är vattentäta, så att du även kan förvara dem på en släpvagn. Förpackningen är mycket praktisk och tar liten plats. Efter varje användning kan de förvaras på en lämplig plats på släpvagnen, i garaget, hemma eller i bilen. Tack vare skyddet kan vi vara säkra på att nätet inte skadas.


Skyddsnät för släpvagnar

Skyddsnät för släpvagnar har många användningsområden! De är perfekta för att transportera skotrar, fyrhjulingar eller båtar. De kan också användas för att skydda dammar eller för att skydda små barn i trappor. De är också användbara vid transport av lösa material som sand, grus, sågspån och stenar. De lämpar sig också för att säkra containrar, cyklar och byggavfall. Säkerhetsnät för släpvagnar är en idealisk lösning för alla som vill hindra eller blockera tillgången till en plats eller varor. Inte bara för att de är återanvändbara, utan också för att de kan användas på många olika sätt och för att transportera olika storlekar. Det spelar ingen roll om du transporterar stora eller små dimensioner, eftersom näten själva anpassar sig till godset som lastas.


Det är mycket enkelt att placera nätet på släpvagnen och kräver lite ansträngning. Det är bara att montera den runt släpvagnens omkrets. Transportnät för släpvagnar som passar ordentligt ser till att ditt bagage är täckt på ett sådant sätt att det inte skadas och flyttas runt i släpvagnen när du kör. Att själv veckla ut och fästa nätet är det snabbaste sättet att se till att din last är så skyddad som möjligt. Med hjälp av ett släpvagnsnät blir transporten av varor mycket säkrare och bekvämare!

pixel