Trustpilot
SPÄNBAND upprullare
SPÄNBAND upprullare
SPÄNBAND upprullare
SPÄNBAND upprullare
SPÄNBAND upprullare
SPÄNBAND upprullare
SPÄNBAND upprullare

SPÄNBAND upprullare

 • På bara några sekunder kan du rulla upp ett bälte 20-50 mm brett och upp till 15 m långt, snabbt, bekvämt och utan ansträngning. Det perfekta verktyget för att hålla ordning.
Tillverkare: Speedexx
174,19 SEK
139,35 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
Snabb shopping 1-Click(utan registrering)
17419 poäng.
174.19 poäng.

SPÄNBAND upprullare

174,19 SEK
139,35 SEK Nettopris
  17419 poäng
  174.19 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Skriv ditt omdöme
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  SPÄNBAND upprullare

  Rullen är en perfekt lösning för rullande band av olika längder, upp till 15 meter, med en bredd från 20 mm till 50 mm. Tack vare denna mångsidighet kommer du att spara tid och hålla rätt ordning.

  Transportbandsupprullare
  Sparar tid

  Hastighet och bekvämlighet att rulla.

  Hastighet och bekvämlighet är nyckelaspekterna av vår rulle. Tack vare en enkel och effektiv mekanism kommer du att spara avsevärt tid och ansträngning, och samtidigt behålla perfekt ordning i din utrustning. Detta är ett verktyg som gör arbetet mycket enklare.

  Vår bältesupprullare ger upp till 6 gånger tidsbesparingar jämfört med traditionella indragningsmetoder. Tack vare dess effektivitet och hastighet blir processen med att rulla långa remmar extremt effektiv, vilket gör att du kan spara värdefull tid som kan spenderas på andra uppgifter. Detta verktyg är perfekt för professionella applikationer, vilket gör att du snabbt kan förbereda bälten för efterföljande transportuppgifter.

  Sparar tid

  Lätt och solid konstruktion.

  Vår rulle fungerar inte bara effektivt, utan är också exceptionellt lätt och hållbar. Dess metallram säkerställer soliditet och hållbarhet, medan handtaget av mjukt, bekvämt soft-grip-skum gör användningen bekväm och ergonomisk. Detta är ett verktyg som är redo för hårt arbete.

  Solid och lätt konstruktion
  Tillverkare
  Speedexx
  Produktkod
  UT005712
  Modell
  Zawijarka pasów transportowych
  Längd
  do 15 m
  Bredd
  20 - 50 mm
  pixel