Trustpilot
DROMET fyrkantsklämma typ C M8 43/81 (1 1/4")
DROMET fyrkantsklämma typ C M8 43/81 (1 1/4")
DROMET fyrkantsklämma typ C M8 43/81 (1 1/4")
DROMET fyrkantsklämma typ C M8 43/81 (1 1/4")

DROMET fyrkantsklämma typ C M8 43/81 (1 1/4")

 • C-typ klämman med en 8µm beläggning är en solid klämma tillverkad av högkvalitativt klass 5.8 stål. Mått: M8, fi. 7.1, monteringsavstånd 43 mm, axelavstånd 51 mm, totalhöjd 81 mm, gänglängd 41 mm.
Tillverkare: UNITRAILER
Transportyta: M8
Material: stal kl.5.8
Korrosionsskydd: Galvaniserad min. 8µm
10,79 SEK
8,63 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
Snabb shopping 1-Click(utan registrering)
1079 poäng.
10.79 poäng.

DROMET fyrkantsklämma typ C M8 43/81 (1 1/4")

10,79 SEK
8,63 SEK Nettopris
  1079 poäng
  10.79 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Skriv ditt omdöme
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  Galvaniserade klämmor - den perfekta lösningen för dina byggprojekt

  Våra galvaniserade klämmor är gjorda av klass 5.8 stål och har en beläggning med en minsta tjocklek på 8µm, vilket gör dem extremt hållbara och motståndskraftiga mot väderförhållanden. Tack vare sin fyrkantiga form typ C säkerställer de stabilitet och exakt anslutning av element .

  M8 -gängdiametern gör klämmorna mångsidiga och kan användas i en mängd olika applikationer. Diametern på den släta delen av stången är 7,1 mm , vilket garanterar perfekt passform till hålen. Ett installationsavstånd på 43 mm och ett axelavstånd på 51 mm säkerställer enkel installation och säker anslutning av konstruktionselement.

  Klämmorna med en total höjd på 81 mm och en gänglängd på 41 mm är inte bara funktionella utan också estetiska. Deras böjradie R4 gör dem lätta att arrangera i lämplig konfiguration.

  Våra galvaniserade klämmor - solida och pålitliga konstruktionslösningar

  Våra galvaniserade klämmor är ett utmärkt val för proffs som letar efter solida och pålitliga konstruktionslösningar. Tack vare en galvaniserad beläggning med en minsta tjocklek på 8µm är de skyddade mot korrosion, vilket garanterar lång livslängd och exceptionell hållbarhet. De är gjorda av klass 5.8 stål och har tillräcklig belastningsmotstånd, vilket gör dem oersättliga i olika konstruktionsapplikationer.

  Deras fyrkantiga C-form säkerställer stabilitet och exakt passform i hålen.

  Perfekta mått på våra galvaniserade klämmor

  Våra galvaniserade klämmor har de perfekta måtten för att möta dina förväntningar. M8 gängdiametern gör dem kompatibla med ett brett utbud av strukturella element. Diametern på den släta delen av stången är 7,1 mm, vilket garanterar en perfekt passform, vilket leder till säkra och säkra anslutningar. Ett installationsavstånd på 43 mm och ett axelavstånd på 51 mm underlättar montering och exakta placeringar.

  Tack vare den totala höjden på 81 mm och gänglängden på 41 mm är våra klämmor inte bara funktionella utan också estetiska. R4-böjningsradien möjliggör enkel installation i lämplig konfiguration, vilket påskyndar monteringsprocessen.

  En unik lösning - våra galvaniserade klämmor

  Sammanfattningsvis är våra galvaniserade klämmor en unik lösning som uppfyller dina förväntningar när det gäller styrka, funktionalitet och hållbarhet . Tack vare exakt utförande och noggrann ytbehandling är de oersättliga i olika byggprojekt. Oavsett applikation ger våra klämmor inte bara pålitliga anslutningar, utan också ett estetiskt utseende. Genom att välja våra galvaniserade klämmor investerar du i kvalitet och professionalism , vilket leder till framgång för ditt projekt.

  Kännetecken för klapparna:

  • Galvaniserad beläggning: galvaniserad min. 8 µm
  • Typ: C (fyrkantig)
  • Material: stålklass 5.8

  Mått:

  • Gängdiameter (M): M8
  • Diameter på den släta delen av stången (ØD): fi.7.1
  • Monteringsavstånd (A): 43 mm
  • Axelavstånd (B): 51 mm
  • Total höjd (H): 81 mm
  • Gänglängd (L1): 41 mm
  • Böjradie (R): R4
  Galvaniserade klämmorMått på klämmorna
  Tillverkare
  UNITRAILER
  Produktkod
  UT005479
  Transportyta
  M8
  Material
  stal kl.5.8
  Korrosionsskydd
  Galvaniserad min. 8µm
  Totalhöjd
  81 mm
  Trådlängd
  41 mm
  Bredd
  51 mm
  Rozstaw otworów mocujących
  43 mm
  Diameter på den släta delen av stången
  fi.7,1 mm
  Böjningsradie
  R4
  Gängdiameter
  M8
  Tum
  1 1/4"
  Vikt
  64 g
  pixel