Trustpilot
DROMET fyrkantsklämma typ C M6 49x90 (1 1/2")
DROMET fyrkantsklämma typ C M6 49x90 (1 1/2")
DROMET fyrkantsklämma typ C M6 49x90 (1 1/2")
DROMET fyrkantsklämma typ C M6 49x90 (1 1/2")

DROMET fyrkantsklämma typ C M6 49x90 (1 1/2")

 • U-bult - ett slitstarkt, galvaniserat element av klass 5.8 stål. Dess stabila kvadratiska form och exakta dimensioner säkerställer enkel installation och långvarig användning. Välj en klämma som garanterar hög kvalitet, hållbarhet och användarkomfort.
Tillverkare: UNITRAILER
Transportyta: M6
Material: stal kl.5.8
Korrosionsskydd: Galvaniserad min. 8µm
6,39 SEK
5,11 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
Snabb shopping 1-Click(utan registrering)
639 poäng.
6.39 poäng.

DROMET fyrkantsklämma typ C M6 49x90 (1 1/2")

6,39 SEK
5,11 SEK Nettopris
  639 poäng
  6.39 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Skriv ditt omdöme
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  Klämtyp C M6 x 49 x 90 (1 1/2")

  Vi inbjuder dig att bekanta dig med vår produkt - en klämma som uppfyller dina förväntningar och behov. Vår klämma kännetecknas av högkvalitativ utförande och hållbarhet, tack vare användningen av material- klass 5.8 stål . Dessutom ger en galvaniserad beläggning med en minsta tjocklek på 8µm skydd mot korrosion, vilket leder till långvarig användning.

  Våra klämmor är typ C, dvs de har en fyrkantig form. Detta gör dem stabila och lätta att installera. Deras dimensioner är: gängdiameter M6 , diameter på den släta delen av stången ØD fi.5.2 , installationsavstånd A49 mm , axelavstånd B55 mm , totalhöjd H90 mm , gänglängd L146 mm och böjradie R lika med 3 .

  Tack vare vår produkt kommer du att kunna utnyttja dina förmågor fullt ut och uppnå dina mål. Vi garanterar hög kvalitet , hållbarhet och användarvänlighet . Välj vår cibant och se själv!

  Kännetecken för klapparna:

  • Galvaniserad beläggning: galvaniserad min. 8 µm
  • Typ: C (fyrkantig)
  • Material: stålklass 5.8

  Mått:

  • Gängdiameter (M): M6
  • Diameter på den släta delen av stången (ØD): fi.5.2
  • Monteringsavstånd (A): 49 mm
  • Axelavstånd (B): 55 mm
  • Total höjd (H): 90 mm
  • Gänglängd (L1): 46 mm
  • Foto 1

   Klämmor för bilsläp - tillförlitlighet och hållbarhet för säkra resor

   Utöver vår klämma erbjuder vi även ett antal andra produkter som kan vara användbara vid montering och montering av en släpvagn. Här är några av dem:

   1. Släpvagnsfästen: Våra släpvagnsfästen är stabilt gjorda och säkerställer stabil infästning av släpvagnen i bilen. Finns i en mängd olika storlekar och konfigurationer för att passa olika typer av släp och fordon.
   2. Släpvagnsgångjärn: Våra släpvagnsgångjärn är pålitliga och hållbara. De möjliggör smidig öppning och stängning av trailern och säkerställer en stabil anslutning. Finns i olika utföranden och material för att möta olika krav.
   3. Släpvagnsfästen: Våra släpvagnsfästen är designade för att säkerställa att din släpvagn är säkert och bekvämt fäst vid ditt fordon. Tillverkade av högkvalitativa material, de är resistenta mot korrosion och ger en hållbar montering.
   4. Släpvagnstillbehör: Vi erbjuder även olika monteringstillbehör som underlättar montering och användning av släpvagnen. Dessa kan till exempel vara klämmor, muttrar, bultar eller säkerhetselement. De finns i en mängd olika storlekar och konfigurationer för att passa din trailers specifikationer.

   Våra handtag, gångjärn, släpvagnsfästen och monteringstillbehör är designade för högkvalitativt utförande, hållbarhet och enkel installation. Tack vare dem har du allt du behöver för säker och bekväm användning av släpet.

  Tillverkare
  UNITRAILER
  Produktkod
  UT005475
  Transportyta
  M6
  Material
  stal kl.5.8
  Korrosionsskydd
  Galvaniserad min. 8µm
  Totalhöjd
  90 mm
  Trådlängd
  46 mm
  Bredd
  55 mm
  Rozstaw otworów mocujących
  49 mm
  Diameter på den släta delen av stången
  fi.5,2 mm
  Böjningsradie
  R3
  Gängdiameter
  M6
  Tum
  1 1/2"
  Vikt
  39 g
  pixel