Trustpilot
4 runda röda reflektorer DOBPLAST 60 mm
Röd reflex Ø60 mm med tejp
4 runda röda reflektorer DOBPLAST 60 mm
Röd reflex Ø60 mm med tejp

4 runda röda reflektorer DOBPLAST 60 mm

 • En uppsättning av fyra röda reflexer från Dobplast som förbättrar fordonets synlighet på vägen. Runda reflexer med diameter på 60 mm med självhäftande tejp.
Tillverkare: DOBPLAST
29,48 SEK
23,58 SEK Nettopris
Du sparar 8.90% (2.88SEK), vid köp i ett set.
Lägg till för att jämföra
Snabb shopping 1-Click(utan registrering)
3236 poäng.
32.36 poäng.

4 runda röda reflektorer DOBPLAST 60 mm

29,48 SEK
23,58 SEK Nettopris
  3236 poäng
  32.36 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Skriv ditt omdöme
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  I uppsättningen

  Set med fyra röda reflexer för släpvagnar med en diameter på 60 mm

  Reflektorer spelar en nyckelroll för att förbättra fordonets sikt, särskilt under förhållanden med begränsad sikt, som skymning, ändrad belysning eller dåliga väderförhållanden. De tjänar till att öka trafiksäkerheten genom att uppmärksamma andra trafikanter på närvaron av ett släp, särskilt på natten eller på platser med dålig belysning.

  Ett set med fyra röda reflexer från Dobplast. Runda reflexer monterade på självhäftande tejp, var och en med en diameter på 60 mm. De har E20 IA-godkännande, vilket bekräftar deras överensstämmelse med säkerhetsstandarder. Reflektorer kan användas på olika ytor, såsom släpvagnar, semitrailers, leveransfordon, cyklar, samt på konstruktionselement där det finns ett behov av att öka säkerheten under förhållanden med dålig sikt, speciellt på natten eller under dåliga väderförhållanden.

  Tillverkare
  DOBPLAST
  Produktkod
  UT005037
  pixel