Trustpilot
Surrningsögla 14,25H-25MM

Surrningsögla 14,25H-25MM

 • Surrningsöglan är ett universellt element som gör det möjligt att fästa och spänna en presenning eller ett nät på en släpvagn. Du fäster den på golv eller sidor och använder den även som en fast förankringspunkt för surrningsremmar under resan.
Tillverkare: Bozamet
4,79 SEK
3,83 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
Snabb shopping 1-Click(utan registrering)
479 poäng.
4.79 poäng.

Surrningsögla 14,25H-25MM

4,79 SEK
3,83 SEK Nettopris
  479 poäng
  4.79 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Skriv ditt omdöme
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  En surrningsögla är en nödvändig del av bilsläpvagnar, särskilt de som används för att transportera olika laster. Dess huvudsakliga funktion är att se till att presenningen är ordentligt och säkert fastsatt över lasten, vilket är en viktig aspekt vid transport av gods. Surrningsöglorna är vanligtvis fästa på släpvagnens sidor och gör att presenningen kan sträckas jämnt för att förhindra att lasten rör sig under resan.
  Genom att säkra presenningen med en surrningsögla kan du förhindra att presenningen oavsiktligt glider eller skadas under transport. Denna säkerhetsfunktion är viktig för både lastens och andra trafikanters säkerhet. Surrningsöglor för bilsläp är inte bara en del av utrustningen, utan också en viktig faktor för säkerheten och bekvämligheten vid transport av gods. Det är tillrådligt att välja denna modell från en ansedd tillverkare och att kontrollera dess skick regelbundet för att säkerställa tillförlitlighet och säkerhet under varje transport.

  Tillverkare
  Bozamet
  Produktkod
  UT001284
  Tillverkare
  Bozamet
  Modell
  Surrningsfäste.
  Katalognummer
  14.25
  Höjd
  25 mm
  Material
  Galvaniserat stål
  pixel