Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Domar

Antal hittade varor: 21

Domar är en italiensk tillverkare av stänkskärmar, stänkskydd, tillbehör och delar till släpvagnar. I vår butik har vi ett brett utbud av stänkskärmar. Vi uppmuntrar dig ständigt att besöka vår butik, eftersom vår katalog uppdateras systematiskt med nya produkter. Vi erbjuder för närvarande enkla stänkskärmar för 13-, 15- och 16-tums hjul, samt i tandemversion. Här hittar du tillbehör i form av stänkskärmsfästen och tillbehör för båttrailers. Ta en titt på vårt erbjudande och hitta rätt modell för din släpvagn till attraktiva priser!

Domar

Domars stänkskärmar och tillbehör

I vårt sortiment hittar du inte bara stänkskärmar för släpvagnar, utan även stänkskärmar för jordbrukstraktorer och bottenrullar för en båttrailer. Varje stänkskärmsmodell som finns tillgänglig är tillverkad av ett speciellt råmaterial som är 100 % återvinningsbart. Tack vare användningen av polypropen är stänkskärmarna motståndskraftiga mot alla typer av skador. Du kan montera dem själv, eftersom de är utrustade med fabriksmonterade fästhål, vilket gör installationen mycket enkel och snabb. I vår butik hittar du även kölbottenrullar till båttrailer. Detta är en utmärkt produkt som gör det möjligt att transportera din båt på ett säkert sätt. Rullen är gjord av PCV, så du kan enkelt anpassa den till din båtmodell. Rullen från det italienska företaget DOMAR är gjord av helt icke-märkande material, så glöm alla märken på skrovet. I vår butik hittar du också alla slags tillbehör för båttrailers, t.ex. stävstöd och sidostöd.

Domars stänkskärmar till båttrailer

Om du letar efter rätt stänkskärmar för din båttrailer har vi allt du behöver. Om du väljer stänkskärmar från Domar får du en produkt som är känd för sin höga kvalitet, är väderbeständig och har halkfria steg.

Produkterna du köper från oss kommer att skickas inom 24 timmar efter transaktionen. Efter att du mottagit paketet har du möjlighet att returnera varorna till oss inom 30 dagar utan att ange någon anledning. Om du inte hittar den produkt du letar efter, vänligen kontakta oss via chatt eller telefon. Det finns en möjlighet att importera produkten inom 2-3 arbetsdagar!

pixel