Trustpilot

WINTERHOFF

Antal hittade varor: 68

Winterhoff är en tysk ledare inom tillverkning av delar till husvagnar, släpvagnar och husbilar med en tradition på mer än 70 år. Företaget har en stark ställning på marknaden tack vare sina hållbara och moderna produkter. I vår butik erbjuder vi produkter från detta företag, eftersom de kännetecknas av högsta kvalitet och tillförlitlighet. I vårt erbjudande har vi kulkopplingar, stödhjul, stödben, golvfästen och lås för sideboards.Vi rekommenderar dem och använder dem i de släpvagnar vi tillverkar, eftersom de aldrig har svikit oss.

WINTERHOFF logo

Winterhoffs delar för trailer

Vi samarbetar med återförsäljare och släpvagnstjänster, bilverkstäder som kan räkna med specialpriser för grossistbeställningar. Vi kan göra en individuell offert och importera alla Winterhoff-delar. Vi är tillgängliga hela dagen via telefon eller e-post och hjälper dig gärna att hitta rätt produkt till rätt pris.


Winterhoffs produktkatalog

I Winterhoffs reservdelskatalog som finns i vår onlinebutik hittar du många av de bästa produkterna som du kan använda för att eftermontera eller återställa din släpvagn. Som förstahandsval rekommenderar vi alltid våra kunder stödhjul Winterhoff ST 48-200 VB, som är perfekta för våra trädgårdstrailerserier.


Golvfästen för släpvagnar är också mycket användbara,,eftersom de gör det möjligt att säkra lasten bättre. Winterhoff tillverkar två typer av de här golvfästerna ZBF-50-1 och ZBF 70-1. De förstnämnda är perfekta för lätta släpvagnar. Den andra modellen är monterad i en speciell insats, vilket ökar dess styrka och gör att den kan användas i tunga släpvagnar.


I Winterhoffs produktkatalog finns många fler viktiga delar som gör din släpvagn enklare att använda. Du hittar alla produkter från det här märket i den här katalogen på vår webbplats.

pixel