Trustpilot

DAKEN

Antal hittade varor: 64

Daken är en italiensk ledare inom tillverkning av verktygslådor som åtnjuter ett utmärkt rykte bland förare. I vår butik hittar du extremt gedigna verktygslådor som finns i olika storlekar. Det är produkter som är perfekta för installation i skåpbilar, för förare av bärgningsbilar, bussar, samt släpvagnar och påhängsvagnar. Det är den perfekta lösningen för att transportera spännband, hörn och andra småverktyg som inte ska transporteras löst och som ska låsas. Om du är trött på verktyg som flyttas runt i ditt fordon, då behöver du Dakens verktygslåda!

Daken

Dakens verktygslådor

Alla Dakens verktygslådor som vi säljer är produkter gjorda av polymerer, vilket gör dem motståndskraftiga och hållbara. Tack vare den starka strukturen är produkten dessutom resistent mot växlande väder och kemiska förhållanden. De har invändiga ribbor som inte bara stärker hela lådans struktur utan också kan användas som en bas för hyllor. Verktygslådorna som finns tillgängliga i vår katalog från Daken Just serien är utrustade med två cylinderlås med dammskydd för att säkerställa maximal säkerhet mot stöld. Varje verktygslåda har ett nyckellås så att endast den utsedda personen har tillgång till den. Alla har en extra reservnyckel så att du inte behöver oroa dig om du råkar tappa bort en.


Dakens verktygslådor

Varje verktygslåda kan monteras med hjälp av monteringsfästen. Du hittar alla delar du behöver i vår butik. Fästena är universella, så du kan enkelt anpassa dem till din verktygslåda och ditt fordon. Det köpta setet har alla nödvändiga element för att installera fästena. Det är möjligt att installera flera verktygslådor bredvid varandra, självklart bör lämpliga storlekar väljas i förväg så att alla får plats. Om du vill göra en transaktion kan du göra det online eller med hjälp av våra experter på hjälplinjen. Vi är tillgängliga måndag till fredag ​​från 8:00 till 16:00. Vi skickar varje produkt inom 24h. Efter att du mottagit de köpta varorna har du 30 dagar på dig att returnera utan att ange någon anledning.

pixel