Trustpilot

STEELPRESS

Antal hittade varor: 12

Steelpress  är en polsk tillverkare av delar och tillbehör för trailers. De har funnits på marknaden i mer än 50 år, så tack vare den erfarenhet de har fått under åren och deras ständigt växande produktsortiment beslutade vi att införa deras katalog i vår butik. Här hittar du sidolås och olika tillbehör. Kolla in vårt sortiment, vi uppdaterar frekvent vårt lager för att kunna tillfredsställa just dig KULKOPPLING.

STEELPRESS

Steelpress produktkatalog

I vår butik hittar du Steelpress grundläggande kulkopplingar för lätta släpvagnar med en maximal totalvikt på 750 kg. De kopplingar som erbjuds är för dragstång av typ "T". Den mest populära modellen är kulkopplingen med nummer ZSK 750H. Tack vare användningen av galvaniserat stål kan du vara säker på att produkten klarar även de värsta väderförhållandena och inte skadas. För att öka komforten och säkerheten vid användning är kopplingarna dessutom utrustade med slitageindikatorer och korrekt koppling. Steelpress är en av de ledande tillverkarna av släpvagnsdelar, så vi vet att de produkter som erbjuds är av högsta kvalitet. Vi uppmanar dig också att ta en titt på det särskilda stöldskyddet för släpvagnar som vi har i vårt erbjudande. Det här är en bra lösning som passar de flesta dragkrokar och skyddar din släpvagn från stöld. Om du är osäker på om säkerhetsanordningen passar ditt fäste kan du kontakta oss så hjälper vi gärna till att reda ut eventuella tvivel. Andra tillbehör som finns tillgängliga, t.ex. sidohängslen och sidofästen, är också galvaniserade för att effektivt skydda dem mot korrosion. Alla produkter är tillverkade av högkvalitativt kolstål för att garantera styrka i användning och hållbarhet.

Steelpress opinie

Vi är ett företag för vilket kundens förtroende är det främsta målet. Allt samarbete som vi etablerar är väl genomtänkt. Steelpress är ett företag vars produkter tillverkas med största precision, därför är vi säkra på att de delar som erbjuds i vår katalog kommer att uppfylla dina förväntningar. Du kan göra varje transaktion online eller via telefonkontakt. Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev får du dessutom 5 % rabatt på ditt första köp. Våra produkter skickas inom 24 timmar efter transaktionen. När du har fått paketet har du 30 dagar på dig att returnera det utan att ange några skäl.

pixel