Trustpilot

KNOTT

Antal hittade varor: 122

KNOTT är ett företag som funnits på marknaden sedan 1990-talet. Företaget tillverkar globalt erkända axlar för bromsade och obromsade släpvagnar samt påskjutsanordningar för släpvagnar med mekanisk påskjutsbroms. Vår KNOTT katalog innehåller alla artiklar från den här tillverkaren: axlar, påskjutsanordningar för släpvagnar, vinschar, stänkskärmar, vinschar med stållina, kölrullar, kulkoppling och lastnät. I vår butik är det möjligt att lägga bulkbeställningar på KNOTT delar så att varje offert kan utföras individuellt. Vi samarbetar med bilservice, återförsäljare och släpvagnsservice och är en beprövad partner för varje företag. De delar vi har i vårt utbud är originaldelar och kommer direkt från tillverkaren, så vi vet att de är solida, hållbara och av högsta kvalitet.

KNOTT

KNOTT axlar

KNOTTs axlar har ett mycket gott rykte bland tillverkare och användare. De används av stora släpvagnstillverkare som Martz och Temared. KNOTTs axlar och bromsar används över hela världen i alla typer av släpvagnar, husbilar och båttrailer. Därför finns de i många olika storlekar och versioner. Den mest populära modellen av KNOTTs axlar är KNOTT VG7 som finns i vår butikskatalog. Reservdelar från KNOTT kan också användas som ersättning för slitna komponenter från äldre begagnade släpvagnar.

 

KNOTT släpvagnstillbehör

KNOTT tillverkar inte bara delar utan även olika tillbehör för släpvagnar. Dessa inkluderar enkel- eller tandem stänkskärmar, stötdämpare och kölrullar. Dessa inkluderar även lastnät, som är utmärkta för att skydda bagage eller och andra universella föremål, såsom räcken, som transporteras på släpvagnen. Dessutom erbjuder vi kulkopplingar av typen "T" från KNOTT. Varje produkt skickas inom 24h efter köpet. Inom 30 dagar kan du returnera den köpta varan utan att ange någon anledning. Om du har frågor om en produkt eller om du inte hittar rätt del kan du kontakta oss via telefon eller chatt. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt delar.

pixel