Trustpilot
Stänkskärm 13”14” svart utan hål
Stänkskärm 13”14” svart utan hål
Stänkskärm 13”14” svart utan hål
Stänkskärm 13”14” svart utan hål
Stänkskärm 13”14” svart utan hål
Stänkskärm 13”14” svart utan hål

Stänkskärm 13”14” svart utan hål

 • Stänkskydd anpassat för 13-14 tums hjul, tillverkat av slitstarkt PVC-material som är motståndskraftigt mot sprickor. Vi ger ett utmärkt skydd mot lera och stenar.
Tillverkare: UNITRAILER
78,59 SEK
62,87 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
Snabb shopping 1-Click(utan registrering)
7859 poäng.
78.59 poäng.

Stänkskärm 13”14” svart utan hål

78,59 SEK
62,87 SEK Nettopris
  7859 poäng
  78.59 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Skriv ditt omdöme
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  Spara genom att köpa mer

  Stänkskärm anpassad till 13-14 tums hjul - Exceptionell kvalitet och funktionalitet

  Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt stänkskydd anpassat för hjul med storleken 13-14 tum. Denna innovativa produkt har designats för att ge utmärkt skydd mot lera och annat vägskräp. Med måtten 199 x 322 x 713 mm passar vårt stänkskydd perfekt på en mängd olika fordon, vilket säkerställer optimal passform och komfort.

  Oöverträffad styrka och hållbarhet

  Detta stänkskydd är tillverkat av PVC-material , som är extremt motståndskraftigt mot sprickor och mekaniska skador. Dess halvcirkelformade form med en konvex översvämning i mitten garanterar ett effektivt skydd mot vatten och lera, samt mot stenar och andra små föremål som kan skada bilens lack. Vår produkt är den starkaste plastskärmen som finns på marknaden och ger ett pålitligt skydd i många år.

  Funktionalitet och mångsidighet i ett

  Våra stänkskärmar kan användas inte bara som ett skyddande element mot smuts, utan också som ett praktiskt moment vid lastning . De tål ett tryck på upp till 80 kg , vilket gör dem till en idealisk lösning för olika typer av kommersiella fordon. Dessutom har stänkskärmens bakvägg försetts med förstärkningar för enkel montering på sidan av fordonet. Våra stänkskärmar är tillverkade av högkvalitativ polypropen och är också helt återvinningsbara , vilket gör dem till ett miljövänligt val. Med ett utmärkt förhållande mellan styrka och vikt ger vår stänkskärm tillförlitligt skydd och funktionalitet utan att lägga onödig vikt på fordonet. Dessutom gör enkel monteringen att det är lätt att passa många olika bilmodeller.

  Vi erbjuder dig en pålitlig lösning som uppfyller dina förväntningar vad gäller kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Vår stänkskärm anpassad för 13-14 tums hjul ger dig lugn och självförtroende på vägen, oavsett väderförhållanden. Välj en produkt som uppskattas av proffs och njut av oöverträffat skydd och mångsidighet idag!

  Tillverkare
  UNITRAILER
  Produktkod
  UT005644
  Producentens namn
  Mudderskydd
  Katalognummer
  5904151234688
  Material
  PCV
  Hjulets diameter
  13", 14"
  Mått
  199 mm
  ,
  322 mm
  ,
  713 mm
  Vikt
  2 kg
  pixel