Trustpilot
FT-360 LED arbetslampa
FT-360 LED arbetslampa
FT-360 LED arbetslampa
FT-360 LED arbetslampa
FT-360 LED arbetslampa
FT-360 LED arbetslampa
FT-360 LED arbetslampa
FT-360 LED arbetslampa
FT-360 LED arbetslampa
FT-360 LED arbetslampa

FT-360 LED arbetslampa

 • LED arbetslampa, brett ljusflöde, effekt 4100 lm, stomme i svart aluminium, röd ram, 1,5 m kabel.
Tillverkare: FRISTOM
772,39 SEK
617,91 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
Snabb shopping 1-Click(utan registrering)
77239 poäng.
772.39 poäng.

FT-360 LED arbetslampa

772,39 SEK
617,91 SEK Nettopris
  77239 poäng
  772.39 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Skriv ditt omdöme
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  Effektiv belysning under svåra förhållanden

  FT-360 LED-arbetslampan är en ny serie universallampor , idealiska för användning i olika branscher, såsom transport , jordbruk eller konstruktion . Utrustad med effektiva CREE LEDs , kännetecknade av en hög ljusfärgstemperatur (5700 K), ger denna lampa optimala ljusförhållanden på platser där det är svåra förhållanden.

  Lampkroppen gjord av svart aluminiummaterial säkerställer tillförlitlighet, hållbarhet och konstanta ljusstyrkaparametrar. I kombination med ett polykarbonatskydd (PC) är lampan motståndskraftig mot mekaniska skador , stötar och fukt . Lampans ringa storlek gör att den kan monteras även på de svåraste platserna, vilket säkerställer optimal belysning.

  En ytterligare fördel med FT-360 LED-arbetslampan är den breda strålvinkeln , som möjliggör intensiv belysning av arbetsområdet med en liten räckvidd. Det är en idealisk lösning för att belysa enheter nära fordonet. Om du behöver personifiera kan du köpa en utbytbar ram i en vald färg eller en MIX uppsättning ramar, innehållande 6 olika färger, för varje lampa.

  Prestanda och hållbarhet på högsta nivå

  FT-360 LED är en arbetslampa med en imponerande ljuseffekt på 4100 lm . Tack vare de höga ljusstyrkaparametrarna är denna lampa en idealisk lösning för personer som arbetar under svåra ljusförhållanden. Utrustade med CREE- lysdioder ger dessa lampor en hög färgtemperatur för ljus, vilket bidrar till att förbättra arbetskomforten.

  Lampans aluminiumkropp garanterar stabiliteten hos ljusstyrkaparametrarna och produktens långvariga hållbarhet. Lampskärmen av polykarbonat (PC) gör den motståndskraftig mot mekaniska skador , stötar och fukt . Tack vare detta klarar FT-360 LED en mängd olika miljöer och används inom land- och vattentransporter , jordbruk och konstruktion .

  Bekväm belysning på obekväma ställen

  Tack vare sina små dimensioner kan FT-360 LED-arbetslampan monteras även på de mest otillgängliga platser. Dess breda strålvinkel möjliggör intensiv belysning av arbetsområdet med en begränsad räckvidd. Det är en idealisk lösning för att belysa enheter nära fordonet eller på platser som kräver exakt belysning.

  Tillverkare
  FRISTOM
  Produktkod
  UT005552
  pixel