Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska
Baklykta FT-213 LED
Baklykta FT-213 LED
Baklykta FT-213 LED
Baklykta FT-213 LED
Baklykta FT-213 LED
Baklykta FT-213 LED
Baklykta FT-213 LED
Baklykta FT-213 LED
Baklykta FT-213 LED
Baklykta FT-213 LED

Baklykta FT-213 LED

 • LED-baklykta, 3-funktionell (läge, STOPP, blinker), 12/24 V, rund, universal, 1 m kabel.
Tillverkare: FRISTOM
414,79 SEK
331,83 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
Snabb shopping 1-Click(utan registrering)
41479 poäng.
414.79 poäng.

Baklykta FT-213 LED

414,79 SEK
331,83 SEK Nettopris
  41479 poäng
  414.79 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Skriv ditt omdöme
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  LED-baklykta FT-213 LED DI - Klassisk stil och hög kvalitet

  Vi inbjuder dig att bekanta dig med FT-213 LED DI-baklyktan - en modern och snygg lösning av hög kvalitet . Denna universella , runda LED-lampa har tre funktioner: positionsljus , STOP och körriktningsvisare . Den fungerar på både 12V och 24V system, vilket gör den till det perfekta valet för en mängd olika fordon.

  FT-213 LED DI är en serie baklyktor som kombinerar en klassisk design med en modern stil. Deras smala form har framhävts tack vare den SLIM -konstruktionen och tillverkad av material av högsta kvalitet. Lampor med ett djup på endast 35 mm är en riktig behandling för esteter.

  Designen är dock inte den enda fördelen med dessa lampor. Deras hölje av slitstarkt PC -material gör dem motståndskraftiga mot stötar och mekaniska skador. Dessutom är FT-213 LED DI utrustade med ett innovativt kristalllägesljus som imiterar mikrokristaller . Denna unika lösning ger en illusion av levande ljus i olika vinklar av solens strålar.

  Europeisk homologering och omvänd polaritetsskydd

  En ytterligare fördel med FT-213 LED DI- lampor är deras europeiska godkännande E9 och certifikatet för elektromagnetisk kompatibilitet - EMC . Det betyder att de uppfyller alla europeiska standarder och krav för fordonsbelysning.

  Det är också värt att notera det inbyggda skyddet mot omvänd polaritet . Detta kommer att säkerställa att lamporna kommer att fungera korrekt, oavsett hur de är anslutna. Det är en praktisk lösning som garanterar säkerhet och säkerhet under användning.

  FT-213 LED DI-lampan kombinerar stil, kvalitet och innovation

  FT-213 LED DI-baklyktan är inte bara en ljusaccent för ditt fordon, utan också en synonym för klass, stil och hög kvalitet . Dess eleganta design , låga profil och tre ljusfunktioner gör den till en perfekt match för olika typer av fordon.

  Dessutom, tack vare det europeiska E9-godkännandet , EMC-certifieringen och omvänd polaritetsskydd , kan du vara säker på att FT-213 LED DI uppfyller de högsta standarderna och normerna. Oavsett väglaget kommer denna lampa säkerligen att vara ett effektivt och pålitligt element i bakbelysningen på ditt fordon.

  Tillverkare
  FRISTOM
  Produktkod
  UT005547
  pixel