Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Tillbehör

Antal hittade varor: 127

Ett brett utbud av tillbehör för släpvagnar och bärgningsbilar gör att du kan hitta de mest nödvändiga komponenterna för din släpvagn. I vår webbshop Unitrailer.pl hittar du golvfästen för släpvagnar, dragkrokar av plåt, hjulkilar, navskydd för bromsade axlar och många andra tillbehör för släpvagnar. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss via chatt eller telefon. Vi hjälper dig gärna att slutföra din beställning!

"Akcesoria

Tillbehör till släpvagnar inom 24 timmar!

Tack vare vårt ständigt växande utbud hittar du redan nu de flesta nödvändiga och kompletterande tillbehör för släpvagnar och husvagnar i vår butik. Du hittar små släpvagnskomponenter som: kilkrokar, fyrkantsklämmor, brytningskablar i stål eller utombordare för att fästa presenningar, och du kan också leta efter bogserbollar, hjulkilar eller presenningsställen. Om du har problem med att hitta en viss artikel - kontakta oss. Vi hjälper dig att hitta de trailerdelar du söker. De flesta försändelser görs inom 24 timmar, så att paketet når dig inom 2-3 arbetsdagar..

Winterhoffs dragkrok

Winterhoffs dragkrok är tillverkad av stål och har en maximal totalvikt på upp till 3500 kg. Den kan monteras på släpvagnar, fyrhjulingar, bilar och traktorer. Varför välja Winterhoff-produkter? De kännetecknas av högsta kvalitet och tillförlitlighet. Vi rekommenderar dem och använder dem i våra släpvagnar eftersom de aldrig har svikit oss. Du har 30 dagar på dig att returnera varorna utan att ange några skäl. 

pixel