Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Komponenter för fjädring

Antal hittade varor: 11

Upphängningskomponenter för släpvagnar är idealiska för att dölja kabelkontakten när släpvagnen står stilla. Dessutom skyddar AL-KO -fästet kontakten från de mest varierande väderförhållandena. Fästena som erbjuds är lämpliga för 7- och 13-poliga kontakter. Kolla in erbjudandet nedan och välj rätt hållare eller skydd för dragkrokskulor från tillverkaren Winterhoff.

Komponenter för fjädring

Fästen för släpvagnsanslutningar

Ta en titt på utbudet av pluggar från tillverkaren AL.KO.Den tyska ledaren inom komponenter och delar för släpvagnar garanterar en lång livslängd. Den gedigna kvaliteten på tillverkningen har lett till att deras sortiment används av många företag runt om i världen. Det är extremt enkelt att montera fästet och det tar bara några minuter! Skruva bara fast den på släpvagnens dragstång nära kopplingen. Fästet håller kontakten ren och skyddar den från skador. W razie jakichkolwiek pytań zachęcamy do skontaktowania się z naszym oddziałem. Våra specialister förklarar alla frågor som rör de erbjudna släpvagnsdelarna. Du har 30 dagar på dig att returnera en köpt produkt utan att ange någon anledning.

Skydd för dragkrokskula

Höljet för kulan på Winterhoffs dragkrok är tillverkat av högkvalitativt gummi.Det här skyddet passar de flesta lätta släpvagnskopplingar , som: AL-KO eller KNOTT. Om du bestämmer dig för att köpa ett skydd för dragkroken kommer du inte bara att skydda dragkroken mot korrosion, du kommer också att kunna använda den i många år eftersom den är väderbeständig!  

pixel