Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Markeringslyktor

Antal hittade varor: 111

Markeringslyktor: traditionella och LED-lyktor för släpvagnar och husvagnar. Markeringslyktor vit-röd, vit och orange från FRISTOM, ASPÖCK, HORPOL och UNITRAILER. Markeringslyktor av högsta kvalitet för enkel installation, tillgängliga omgående.

LED-markeringslyktor

Markeringsljus för släpvagn

Markeringsljus på en bilsläp, påhängsvagn och andra motorfordon. Markeringsljusen ska garantera god synlighet och säkerhet både på vägen och vid stillastående fordon. I vår butik hittar du markeringsljus som uppfyller alla homologeringskrav och som är avsedda för alla typer av släpvagnar.

LED-markeringslyktor för släpvagnar

LED-markeringslyktor tack vare sin diodkonstruktion är mycket mer hållbara och deras kontinuerliga belysningstid är till och med tiotusentals timmar. Bra markeringslampor är till hjälp när du kör med släp efter mörkrets inbrott, eftersom de gör att du kan se släpets exakta kontur. Detta gör varje manöver mycket enklare och mer exakt. Beroende på släpvagnstyp används vanliga markeringsljus som monteras direkt på släpvagnen eller markeringsljus på en flexibel arm av gummi. Det finns även främre-, sido- och bakre- markeringsljus. Du kan hitta var och en av dessa typer av lampor i vår webbutik.

Markeringslyktor för lawety

Belysningen på lawety kontrolleras ofta av alla typer av tjänster vid vägkontroller. Markeringslampor för lawety är särskilt användbara på grund av släpvagnens storlek och de förhållanden under vilka de används. Mycket ofta handlar det om ogynnsamma förhållanden någonstans i mitten av vägen eller på ett smalt torg, där det är viktigt att släpvagnens konturer syns för att lastningen eller lossningen ska lyckas och vara säker.
pixel