Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Spännband

Antal hittade varor: 69

Spännband med en spännare för att säkra lasten. De kan användas till exempelvis en bärgningsbil, till släpvagn eller som spännband för bagage. Som tillverkare säkerställer vi högsta noggrannhet och hållbarhet som bekräftas av GS TUV- certifikatet. Spännband som köpts i vår butik kan användas som transportsäkerhet på internationella rutter tack vare överensstämmelsen med den europeiska standarden EN 12195-2. Vårt erbjudande inkluderar surrningsband med en längd på 3 till 10 meter och en styrka på 1 till 5 ton. Att säkra lasten med deras hjälp är mycket enkelt och bekvämt. Vi säljer våra spännbandet med en spännare som gör att de kan tas bort ordentligt på bara några ögonblick.

Transportlinjer

Spännband från tillverkaren

Spännband från en polsk tillverkare med erforderligt certifikat. I vår butik säljer vi nya spännband tillverkade under ett givet kalenderår. Spännbandets utgångsdatum beror på användningssättet och är inte definierat i lag när det gäller polyesterbälten. Det är dock värt att ta hand om dina spännband och byta ut dem tillräckligt ofta för att säkerställa säkerheten för den transporterade lasten. De utsätts för hög överbelastning, regn, snö eller mycket stark sol och skyddar föremål med vassa ändar. Spännbandet måste vara i gott skick och ha mycket hög styrka för att klara de uppgifter de tilldelats. Sådana bälten finns i vår butik. För större besparingar, beställ hela setet direkt så får du rabatt.

Spännband för att fästa lasten

Surrningsband för att säkra last bör uppfylla lastens krav. Det finns tre huvudsakliga saker att tänka på: bältes längd, tjocklek och styrka. Längden på remmarna ska vara tillräckligt lång för att täcka hela lasten och fästa remmarna i fästena eller spärrarna så att godset hålls på ett ställe. Spännbandets bredd kombineras med deras styrka. Ju bredare bälten desto större hållbarhet. Själva remstyrkan är uppdelad i två värden: remstyrka och draghållfasthet. Det är mycket viktigt att dessa värden motsvarar de krafter som kommer att verka på bältena under transport.

Spännband med spännare

Förutom själva spännbandet är även spännaren av avgörande betydelse. Den måste väljas och anpassas till bältet med vilken den måste fungera och bibehålla exakt samma parametrar. Spännband säljs vanligtvis kompletta med en spännare, vilket löser problemet med att välja det. Bältessträckare måste vara hållbara och bekväma att använda. Ett lämpligt profilerat, långt handtag underlättar korrekt åtdragning av remmarna och förkortar tiden för att säkra lasten. I vår butik hittar du spännband med de bekvämaste spännarna på marknaden som fungerar i alla situationer.
pixel