Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Slingor

Antal hittade varor: 10

Webbselar för transport och säkring av last. Olika längder och lastkapacitet. Snabb leverans. De uppfyller den europeiska standarden EN1492-1:2000, har GS- och TUV-certifikat.

vävselar

Kranselar

Kranselar används för att transportera olika typer av material som kräver bandning för att lyfta eller flytta t ex pallar, tunga balar eller andra tunga föremål. Deras fördel är förmågan att greppa ett föremål mycket snabbt utan att behöva hitta en punkt att haka på. Av denna anledning används de vid omlastning, byggarbetsplatser och lager. Webbselar tål belastningar på upp till flera ton och en längd på flera meter. Vid förflyttning av olika gods används vanligtvis flera lyftselar samtidigt, vilket möjliggör en stabil och kontrollerad manövrering av godset.Selar i polyester

De polyesterselar som vi erbjuder i vår butik kommer från en polsk tillverkare och har alla nödvändiga certifikat och godkännanden. Den höga säkerhetsfaktorn 7:1 bekräftar deras högsta kvalitet och hållbarhet. De är perfekta för ömtåliga varor som inte kommer att skadas av den släta ytan på en polyestersele. I slutet har de de mest universella slingavslutningarna. Webbing selar kan lätt särskiljas av den lila, gula eller gröna färgen, som bestämmer deras parametrar och låter dig välja lämplig sele för dina behov.

pixel