Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Tvåaxliga släpvagnar

Antal hittade varor: 20

Lätt och bromsad tvåaxlad släpvagn i många olika storlekar. Tvåaxlade släpvagnar är starka strukturer som säkerställer långvarig problemfri användning. I vårt erbjudande hittar du tvåaxlade lastbilar för olika applikationer: bagage, transport, båt, bygg och bärgningsbilar med möjlighet att beställa alla tillbehör, t ex ram med presenning eller reservhjulsfäste.

Tvåaxlade släpvagnar

Släpvagnar med två axlar

Tvåaxlade släpvagnar finns tillgängliga i nästan alla tillverkares sortiment. På grund av deras ökade hållbarhet rekommenderas de för särskilt intensiv användning. Släp med två axlar kan transportera olika typer av gods, fungera som dragbil, båttrailer eller släp för transport av entreprenadmaskiner. Deras användning är nästan obegränsad på grund av hjulens olika placering - under transportytan eller åt sidan, och möjligheten att ta bort sidorna, luta dragstången, samt eftermontera med olika tillbehör. Tvåaxlade bilsläp kommer att uppfylla alla krav, även vid den svåraste användningen.


Tvåaxlade släp 750 kg

Tvåaxliga släpvagnar upp till 750 kg får användas av förare med körkort kategori B. Dessa typer av tvåaxlade släp är registrerade som lätta släp som inte behöver förses med påkörningsbroms. Jämfört med enaxlade släpvagnar erbjuder de större styrka tack vare den extra axeln. Den egna vikten ökar dock, vilket gör att den totala lastkapaciteten är lägre än för enaxlade fordon. En annan fördel med tvåaxliga släpvagnar med en DMC upp till 750 kg är bristen på behovet av att genomgå inspektioner på diagnosstationer. Tack vare detta behöver du inte komma ihåg att utföra besiktningen på ett specifikt datum. En tvåaxlad lätt släpvagn, upp till 750 kg, är en idealisk lösning för hemmet eller företaget, förutsatt att dess kapacitet används hårt.

pixel