Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Treaxliga släpvagnar

Antal hittade varor: 3

Treaxliga släp med påskjutsbroms lämpar sig för byggföretag och tung last. De erbjudna släpvagnarna är solida strukturer som säkerställer långvarig och problemfri användning under många år. Omedelbar leverans, en komplett uppsättning dokument och den välkända tillverkaren MARTZ säkerställer 100% nöjdhet med den köpta trailern.

Treaxlade släpvagnar

3 axlade släpvagnar

3-axlade släpvagnar tillverkas av det välkända märket Martz. De kännetecknas av tre axlar tillverkade av stål av mycket god kvalitet av de tyska tillverkarna AL-KO eller KNOTT. Treaxliga släpvagnar är utrustade med däck anpassade för transport av tungt gods . Släpvagnarnas solida stålkonstruktion garanterar hög lastkapacitet och de starka handtagen för att säkra lasten säkerställer säkerheten för transporterat gods. Den tillåtna totalvikten för treaxlade släpvagnar kan vara upp till 3500 kg! Alla treaxlade släp är bromsade, så vi kan vara säkra på att släpet inte rullar när det parkeras, och bromssträckan för bilen med släp blir kortare.


Treaxlade släpvagnar

I vår butik har du möjlighet att beställa en släpvagn med tippcylinder och vinsch vilket ger komfort när du tar med fordon till plattformen. Dessutom har du möjlighet att utrusta alla treaxlade släpvagnar vi erbjuder med ett automatiskt stödhjul och ett reservhjul för att hjälpa till vid däckskador. Du kan när som helst köpa tilläggsutrustning i form av stöldskydd eller transportbälten. Om du har några frågor eller tvivel när du använder trailern kan du alltid kontakta våra specialister. Vi ger gärna all information och förklarar allt.

pixel