Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Storbalsvagnar

Antal hittade varor: 4

Ett brett utbud av bärgningsbilar finns redan i vår butik. Vi har bärgningsbilar från den välrenommerade tillverkaren MARTZ. Vi erbjuder attraktiva priser, snabb leverans och en komplett uppsättning dokument som krävs för registrering. Kontrollera släpvagnarna nedan och välj rätt modell för dina behov, och njut av tillförlitlighet i alla situationer.

Dragbilssläp

Dragbilssläp

Bilsläp används för att transportera fordon av olika kategorier. Våra DMC totalvikt, det vill säga den tillåtna totalvikten, som varierar från 1600 kg till 3500 kg, gör det möjligt att välja en dragbil som uppfyller kriterierna för de mest krävande kunderna. Vi har sålt bilsläp i flera år, vi styrs av våra kunders åsikter om vårt sortiment och vi utökar det hela tiden.Dragbilssläpvagnarna tillverkas av det polska företaget martz.

Tvåaxlade släpvagnar

Tvåaxlade bärgningsbilar möjliggör transport av bilar utan några bekymmer, även vid långa sträckor. Användningen av förstärkta profiler kommer att möjliggöra många års användning av dragbilen utan att oroa sig för trafiksäkerheten . Dragbilarna lutar tack vare det monterade ställdonet, vilket gör att fordonet kan placeras bekvämt på plattformen . Tack vare den dubbla axeln är tyngdpunkten rätt fördelad, vilket förbättrar körstabiliteten.

Tippvagnar med sidor

Tiltbilsvagnar med aluminiumsidor är multifunktionella produkter. Tack vare sina sidor och möjligheten att tippa kan de användas för att transportera en mängd olika produkter. Dragbilens sidor är av aluminium och lätta att demontera. Efter demontering av sidorna kan vi transportera fordon med större bredd, som sticker ut utanför plattformens kontur. Dragbilssläpvagnarna är utrustade med en vinsch, tack vare vilken lastning av inoperativa fordon inte är ett problem. Dragbilarna har en V-formad dragstång, tack vare den har vi en garanti för att vår bärgningsbil blir stabil och säker.

Enaxlade släpvagnar

Enaxlade bilsläp är mycket manövrerbara och ger bra körförhållanden tack vare den moderna AL-KO eller KNOTT axeln baserad på torsionsaxlar. Användningen av en axel gör de enaxlade biltransporterna till en av de billigaste på marknaden. Den nya typen av styraxlar ger en bekväm körning med släpet utan att studsa, även med en tom plattform. Det är det bästa valet i pris/kvalitetskategorin, rekommenderas för de flesta kunder.

Aluminiumvagnar

Unitrailers onlinebutik är också specialiserad på försäljning av bärgningsbilar av högsta kvalitet aluminium. Alla dessa bärgningsbilar har tillverkats med användning av de mest moderna tekniska lösningarna för att möta förväntningarna från de mest krävande kunderna. Aluminium är mer motståndskraftigt mot väderförhållanden än stål. Bärgningsbilar i aluminium är lättare än stål, tack vare vilka vi kan transportera tyngre gods och inte överstiga den antagna DMC.

Sök Biltrailer
pixel