Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Släp på fjädrar

Antal hittade varor: 1

Bilsläp på fjädrar med en tillåten DMC på upp till 750 kg. Utrustad med slitstarka fjädrar som säkerställer en bekväm körning med varje last. De är bagagesläp med fjädrar och är perfekta för transport av bagage, varor och material både i hemmet och på företaget. Vi skickar dem med bud till valfri plats i Polen inom 24 timmar efter beställningen.

Vårtrailer

Bilsläp på fjädrar

UNITRAILER fjädrande trailer har mycket goda köregenskaper. Fjädern med stötdämparen fungerar bra både när den är tom och i synnerhet när släpet är tungt lastat, vilket säkerställer körkomfort utan att studsa. Livslängden på fjädern vid mycket intensiv användning med släpvagnens fulla lastkapacitet kommer att vara högre än för standardstyraxeln. Många som tänker åka med sina släp nästan varje dag föredrar släp med fjädrar av denna anledning.



Fjädrade trailers

Fjädrande släpvagnar som finns tillgängliga i vår webbutik har dessutom dragstångstippfunktion. Tack vare den kan du öppna transportytan på din trailer och det är lättare att lossa eller lasta löst material, gräsklippare eller annan utrustning som du ska transportera på den. Våra fjäderbilsvagnar är helgalvaniserade och tillverkade av mycket starka material. Vi är säkra på högsta kvalitet på våra produkter, därför ger vi 2 års garanti för dem. UNITRAILER fjädrande släpvagnar kan konfigureras fritt, lägga till ytterligare hel- eller nätsidor, presenningar, ramar i olika höjder och andra tillbehör, till exempel golvhållare, stöldskydd och många andra element som gör din släpvagn ännu mer funktionell. Om du har några frågor om fjädervagnarna, som du inte har hittat svaret på än, eller du vill lägga en beställning, vänligen kontakta oss via e-post, chatt eller telefon.

pixel