Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Byggnadsvagnar

Antal hittade varor: 1

Byggvagnar är avsedda för personer som söker utrustning för speciella uppgifter. De tillåter transport av tung utrustning som behövs för byggnadsarbeten, inklusive: minigrävare, såväl som andra maskiner . De används också vid transport av olika byggmaterial såsom cementpåsar, grus, jord, sand. Hos oss kan du endast köpa hållbara byggsläp från det välkända och beprövade märket Martz , som ger dig pålitlig transport under varje implementering.

Byggsläp

Byggsläp

Ett brett urval av skräddarsydd utrustning gör att du kan anpassa släpvagnen efter dina behov. Ett stabilt, automatiskt stödhjul gör att du enkelt kan flytta släpvagnen när den är frånkopplad från bilen, så att du snabbt kan flytta den till en annan plats vid behov. Reservhjulet gör att du kan fortsätta transporten i händelse av däckskador på vägen. Byggvagnar är utrustade med vattentät plywood och har galvaniserats, så att parkera utomhus är inget problem för dem.

Bygg tandem trailers

Vi har tandembyggnadsvagnar , det vill säga med två axlar, men även treaxlade släpvagnar med styraxlar. Konstruktion tandem trailers har en ramp i form av en förstärkt plattform som tillåter inträde med tung anläggningsutrustning utan problem och speciella fjädrar som gör det möjligt att stänga plattformen utan att använda mycket kraft. Tandembyggnadsvagnar uppnår en DMC på upp till 3500 kg! . När du beställer en byggsläpvagn från oss får du 2 års garanti och alla nödvändiga dokument för en problemfri registrering . Om du har några frågor eller tvivel när du väljer rätt släpvagn kan du alltid kontakta våra specialister. Vi ger gärna all information och förklarar allt.

pixel