Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Båttrailers

Antal hittade varor: 1

Båtsläp är en mycket bra lösning för människor som vill transportera sin vattenutrustning till en viloplats. Med båtsläp kan du transportera bland annat: vattenskoter, yacht, motorbåt, fiskebåt eller annan vattenutrustning. Vi har ett brett utbud av båttrailer som vi har förberett för de mest krävande kunderna.

Båtsläp

Båtsläp

I vår webbutik säljer vi båtsläp från det välkända märket Martz . Släpvagnarna är tillverkade av slitstarkt, galvaniserat stål, vilket garanterar användningen av släpet i många år. Vi har förberett båtsläp i många varianter av längd och bredd. Tack vare detta kan varje ägare av en vattenskoter, båt eller yacht välja en perfekt matchad trailer för sina behov. I vårt sortiment ingår båttrailer med en, två eller tre axlar och möjlighet att välja bromsad eller obromsad version. Tack vare den moderna AL- KO- eller KNOTT- axeln är båtsläparna mycket manövrerbara och ger mycket goda körförhållanden. Den rörliga bakre balken är inte bara lätt att demontera, den reglerar även längden på båttrailern, vilket gör att en ännu större båt kan placeras på den vid behov.


Båtsläp

Alla båtsläpmodeller är utrustade med en axel med vattentäta lager och ett snabbt demonteringssystem för bakljusbalken. Lampor i båtsläp är också vattentäta , så de är skyddade mot kortslutning och skador på installationen. Dessutom inkluderar utrustningen för båttrailer en för med vinsch, två bottenrullar och sidostöd. Som tillval kan båttrailer förses med ett stödhjul eller en stödfot, vilket gör det lättare att manövrera och parkera trailern när den är frånkopplad från bilen.

 

Trailers för fiskebåtar

Fiskebåtssläp är ett utmärkt sätt för sportfiskare att transportera sin båt till fiskeplatsen. Våra båttrailers genomtänkta design säkerställer säker transport och körstabilitet i alla väderförhållanden. Rullarna som är fästa på trailern hjälper till att bekvämt lossa och lasta båten. När du beställer en släpvagn från oss behöver du inte gå igenom den monotona processen att skaffa de relevanta dokumenten för dess registrering. Vi kommer att förse dig med en båttrailer med alla nödvändiga dokument redo för registrering . Om du fortfarande inte är övertygad om våra produkter och du har en fråga så svarar vi gärna på den.

pixel